Kimmo Vehviläinen Anni Hautala Tinni Wikström

Yllätysjuontaja Big Brotherin julkkiskaudelle! Tällainen on kolme viikkoa kestävän erikoiskauden ohjelma

Telkkari | 31.03.2021 10:45

Toukokuussa Nelosella ja Ruudussa alkava Big Brother Suomen julkkiskausi saa tälläkin kertaa juontajikseen kolme rautaista ammattilaista.

Big Brother on tunnetusti täynnä käänteitä, ja tuttuun tapaan suoria lähetyksiä on luvassa päivittäin. Juontajan pesteihin tarttuvat tällä kaudella televisioruutuihin paluun tekevä yllätysnimi Anni Hautala, sekä Kimmo Vehviläinen ja Tinni Wikström.

Lue myös: Jättiyllätys! Kauniit ja rohkeat -legenda Ronn Moss tulee Suomen Big Brotherin julkkiskaudelle

Radio Suomipopin Aamulypsy-ohjelman juontaja Anni Hautala palasi työelämään äitiyslomaltaan. Anni ja Ilkka Ihamäki saivat poikavauvan viime vuoden lopussa.

Lue myös: Anni Hautala ja Hovimuusikko Ilkka saivat poikavauvan: "Niin onnellisina ja kiitollisina häntä ihmetellään"

Kausi alkaa toukokuussa

Kausi alkaa sunnuntaina 2.5., ja tulevalla kaudella moni asia on isoveljen talossa toisin kuin ennen. Taloon muuttaa joukko julkisuudesta tuttuja asukkaita, minkä lisäksi kausi kestää vain kolme viikkoa, joten pudotuksia on luvassa useita kertoja viikossa. Tulevien asukkaiden henkilöllisyyksiä on jo paljon arvailtu ja spekuloitu, mutta varmuudella tulevien kisailijoiden henkilöllisyydet varmistuvat vasta heidän astellessaan taloon – aivan kuten tavallisillakin kausilla.

Anni Hautala luotsaa häätölähetyksiä neljä kertaa viikossa: tiistaisin, torstaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin. Annin rinnalla häätölähetyksissä nähdään toisena juontajana Tinni Wikström. Lisäksi lähetyksissä erikoisasiantuntijan roolissa tapahtumia analysoi Kim Sainio.

Kimmo Vehviläisen rooliin kuuluu puolestaan kipparoida lähetyksiä maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Päivittäislähetyksissä nähdään kooste päivän tapahtumista, sekä analysoidaan käänteitä vaihtuvien vieraiden ja pudonneiden asukkaiden kanssa.

Lue myös: Big Brotherin julkkiskauden tähdet paljastuivat: kohukolumnisti ja räyhärokkari astelevat taloon!

Seinät vaihtuvat uusiin

Juontajakolmikko nähdään luonnollisesti myös sunnuntaina 2.5. kello 21.00 alkavassa kick off -lähetyksessä, jossa selviää, ketkä julkkikset muuttavat taloon isoveljen valvovan silmän alle.

Uudella Big Brother -kaudella myös seinät vaihtuvat uusiin, sillä jossain päin pääkaupunkiseutua ollaan parhaillaankin rakentamassa uudenlaista BB-universumia. Täysin uusi maailma tarjoaa isoveljelle kaiken, mitä se tarvitsee näyttävän ja jännittävän ohjelman tekemiseen.

Lue myös: Oho, Big Brother Suomi tekee paluun julkkisasukkailla - BB-talo siirtyy uuteen paikkaan

Teksti:Ida Herranen
Kuvat:Jukka Alasaari
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!