fbq
Telkkari
13.12.2021 09:38
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Petri Aho / Nelonen
Anna Abreu
Vain elämää: Anna Abreu antaa Anssi Kelalle erikoisen joululahjan: "Mä olen todella hämmentynyt"
Telkkari
13.12.2021 09:38
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Petri Aho / Nelonen

Vain elämää -kausi huipentuu perjantaina 17. joulukuuta joulujaksoon. Jaksossa artistit esittävät joululauluja ja antavat toisilleen joululahjoja.

Anna Abreu antaa pakettinsa Anssi Kelalle. Anssi saa runsaasti rakastamiaan vihreät kuulat -marmeladinamuja. Niiden lisäksi Anna on askarrellut Anssille veikeän lahjakortin.

Anssi ihmettelee korttia, jonka kannessa on hänen oma rippikuvansa. Kuvassa Anssin pitkää tukkaa koristavat kasarikiharat.

- Mä olen todella hämmentynyt, Anssi sanoo korttia katsoessaan.

Kortin sisältä paljastuu kuva Keke Rosbergin nostalgisesta hiustyylistä. Anssi on kertonut ihailleensa lapsena Kekeä.

- Koska anoppi on Nummelassa kampaajana, tässä on lahjakortti, jonka avulla voit saada Keke Rosberg -lookin millon vaan haluat, Anna selostaa lahjaa muiden artistien nauraessa makeasti.

Anssi Kela
Anssi Kela voi joululahjansa myötä halutessaan vaihtaa tukkansa Keke Rosbergin hiustyyliin.

Vuohi köyhälle perheelle

Suvi Teräsniskan saamasta paketista paljastuu hyväntekeväisyyslahja.

- Tällä lahjalla vähävarainen perhe saa vuohen, Suvi lukee Jukka Pojan hänelle antamasta kirjeestä.

Suvi antaa Annalle lahjaksi sanaristikkolehden, sillä he jakavat sanaristikkoinnostuksen. Anna herkistyy, kun Suvi on myös tehnyt lahjoituksen rescuekoirayhdistykselle.

Tuure Kilpeläisen paketista paljastuu upea sininen huopahattu, jonka Arttu Wiskari on hänelle hankkinut. Arttu saa Tuurelta paketin, jossa on Helsinki-aiheinen lautapeli sekä koskettava, ystävyyttä ylistävä kirje.

Lue myös: Vain elämää: Perheellinen Arttu Wiskari viettää joulun yksin - kertoo traagisen sukutarinan

Lue myös: Vain elämää: Arttu Wiskarin muistisairas mummo laukoi rehellisen palautteen lapsenlapsestaan: "Mummolla oli hyvä huumorintaju"

Poikien lelut

Anssi on tilannut Pyhimykselle, eli Mikko Kuoppalalle, ulkomailta asti tarkkaan mietityn lahjan. Paketista paljastuu pikkuauto.

- Pyhimys-volvo. Mun artistinimi on lähtenyt siitä, että piirtelin tätä merkkiä koulukirjan marginaaleihin. Tää oli täydellinen miehelle, jolla on jo kaikkea, Mikko iloitsee.

Lue myös: Vain elämää: Pyhimys joutui lapsena tylysti sivuun koulun joulunäytelmästä - tilalle lelukoira: "Erittäin traumatisoivaa"

Chisu on hankkinut Jukka Pojalle pipon, jossa lukee "Sama poika". Jukka Poika versioi sarjassa Chisun Sama nainen -kappaletta, josta tuli hänen käsittelyssään Sama poika.

Mikko on hankkinut Chisulle sekä tämän puolisolle Jori Roosbergille lahjakortin tequilan maisteluun.

Vain elämää Nelosella ja ruudussa perjantaina klo 20.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »