Uusi Salatut elämät -kasvo Johanna Anttila saapui salaa Suomeen ja rakastui: ”Suomessa on hyviä miehiä!”

Telkkari | 31.05.2021 09:49

Salattujen elämien tuore tähti Johanna Anttila, 36, jäi viime keväänä koronasulun seurauksena Suomeen. Yli seitsemän vuotta Yhdysvalloissa asunut näyttelijä kertoo palanneensa kotimaahansa täysin yllättäen.

- Läheiselläni oli terveysongelmia, ja halusin olla hänen tukenaan täällä. Tulin Suomeen kertomatta kenellekään, ja hiippailin huppu kasvoillani kotiovelle, hän kertoo Salkkareiden etälehdistötilaisuudessa.

- En ollut pariin vuoteen käynyt täällä, joten paluuni oli läheisilleni yllätys mutta mieluinen sellainen.

Rakkaus sai jäämään

Johanna suunnitteli viipyvänsä Suomessa vain kolmen viikon loman ajan. Loma kuitenkin venyi, ja monen sattuman kautta hän kertoo tehneensä päätöksen jäädä.

- Matkustuskiellon tullessa totesin, että on parempi olla palaamatta Yhdysvaltoihin. Suomessa tuntui hyvältä olla läheisten ja ystävien ympäröimänä, ja tietysti rakastan myös luontoamme ja rauhaa.

- Löysin sitten tämän uuden työn, ja tutustuin myös nykyiseen mieheeni. Rakastuimme ja asumme nykyään yhdessä – Suomessa on hyviä miehiä!

Johanna Anttila
- Joanna herättää taatusti tunteita katsojassa, hahmon näyttelijä Johanna arvelee.

Mittava esiintymiskokemus

Loppukeväästä Joanna Lumijoen rooliin astunut Johanna on suomalaisille tuntematon kasvo, mutta Yhdysvalloissa hänelle on kertynyt kunnioitettava ansioluettelo.

- Takana on nelisenkymmentä lyhytelokuvaa, neljä kokopitkää elokuvaa, vino pino mainosesiintymisiä, äänitöitä ja mallina olemistakin.

- Nautin elämäntilanteestani juuri tällaisena kuin se nyt on, mutta odotan innolla, mitä mahdollisuuksia tämän uuden työni eli Salkkareiden myötä aukeaa.

Sopeutunut porukkaan

Fanit ovat päässeet jo muutaman viikon verran nauttimaan Johannan hahmosta, joka pelmahti Pihlajakadulle viekkaana viettelijänä.

- Joannassa on ilkikurisuutta ja flirttiä, eikä hän ota itseään liian vakavasti. Vahvan itsetunnon omaava hahmo tekee päätöksensä välittämättä muiden mielipiteistä.

- Olen sopeutunut näyttelijäporukkaan hyvin, ja meillä on todella hyvä yhteishenki työkavereiden kanssa, hän iloitsee.

Teksti:Henryk Björkström
Kuvat:MTV, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!