fbq
Telkkari
27.10.2021 14:45
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Pasi Murto
Aki Riihilahti ja Katri Mäkinen
TTK: Oliko tanssiesitys Armina ja Dannyna kunnianosoitus vai parodia? Nyt puhuu Aki Riihilahti: ”Voin sanoa suoraan, että…”
Telkkari
27.10.2021 14:45
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Pasi Murto

Tanssi tähtien kanssa -lähetyksen viime viikon teemana olivat dynaamiset duot. Ex-jalkapalloilija Aki Riihilahti ja hänen opettajansa Katri Mäkinen valitsivat esiintyä Armina ja Dannyna

Arvovaltainen tuomari Jorma Uotinen kyseenalaisti Akin ja Katrin tanssia pohtimalla, oliko kyseessä parodia vai kunnianosoitus. Tanssipari kommentoi keskustelua herättänyttä hahmovalintaansa Seiskalle lähetyksen jälkeen.

- Voin sanoa suoraan, että kun tällainen tanssitaidoton tulee ensimmäistä kertaa parketille, ja painaa kovaa duunia täysillä koko viikon, niin ehkä arvioisin jollain toisella tavalla sellaista täysillä yrittämistä. Se ei minun mielestäni kuulu tuomareiden tehtävään, Aki pyörittelee.

Esitystä ei siis heidän mukaansa tehty vitsillä, vaan täysin tosissaan.

- Ja ehdottomasti valitsimme tämän duon sen takia, koska arvostamme heitä. Ei me parodiaa tehtäisi missään tapauksessa, Katri sanoo.

Lue lisää: Painava syy! Tämän takia Kiti Kokkonen jäi pois Tanssii tähtien kanssa -parketilta

Aki Riihilahti ja Katri Mäkinen
Näin taipui Akin ja Katrin foxtrot Armina ja Dannyna.

Ei kommentoi pisteitä

Kaksikko naurahtaa kysyttäessä, mistä alkuperäinen idea näihin kahteen hahmoon tuli. 

- Me pallottelimme vähän eri juttuja Katrin kanssa. Meille oli tosi tärkeää, että kun molemmat ovat joukkuepelaajia, niin miten saa toisen loistamaan. Se oli se juttu. Halusimme tähän tanssiin hakea sitä, että kuinka he kaksi saivat toisistaan enemmän yhdessä kuin yksinään, Aki sanoo.

Pari tanssi foxtrotin Tahdon olla sulle hellä -kappaleeseen.

- Mutta Katrihan ei siis kehtaa myöntää, että tämä on ollut hänen suosikkibiisinsä aina, Aki heittää.

- Joo tietysti on. Mutta siitä kappaleestahan tämä idea lähti, ja itse minä taisin tämän valita. Kunnia heille, sillä he olivat tuon ajan superstaroja, Katri perustelee.

Pisteitään he kommentoivat sanomalla, että ne ovat mitä ovat. Parin pistesaldo oli sunnuntaina 15.

- Toki siellä on teknisiä puutteita, ja vedimme hyvällä fiiliksellä, mutta emme rupea niitä arvioimaan, Aki toteaa.

Lue lisää: TTK:sta pudonnut Sita Salminen: ”Olen nauttinut tästä niin paljon” – henkisesti raskaan kisan loppuminen herkisti kyyneliin!

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »