fbq
Telkkari
28.08.2021 20:31
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Seiskan arkisto
Jesse Kaikuranta
The Voice of Finland -kilpailijat ovat arvostelleet levy-yhtiöitä – Jesse Kaikurannalta suorat sanat!
Telkkari
28.08.2021 20:31
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Seiskan arkisto

The Voice of Finland on ollut otsikoissa, koska mukana olleet kilpailijat ovat pettyneet ohjelman jälkeen saamaansa kohteluun. Monen voittajan levytyssopimukset on päätetty, mikä on sapettanut laulajia.

Lue myös: TVOF-voittaja Suvi Åkermanin yhteistyö Universal Musicin kanssa päättyi – haaveilee pääsystä Euroviisuihin!

The Voice of Finland All Stars -ohjelmassa mukana oleva Jesse Kaikuranta on seurannut keskusteluja, mutta hän ei allekirjoita pettyneiden kilpailijoiden ajatuksia.

- Laulajat odottavat liian paljon, että kaikki vain tapahtuu. Ajatus on, että esimerkiksi voiton jälkeen suosio on automaattista ja on iso tähti. Sehän ei mene niin. On tehtävä paljon töitä, Jesse kertoo Seiskalle.

Vaikka Jesse ei voittanut omaa kauttaan vuonna 2012, pääsi hän aloittamaan uransa heti finaalin jälkeen. Hän myöntää oman urapolkunsa olleen erilainen moneen muuhun The Voice of Finland -kilpailijaan verrattuna.

- Itselleni kävi niin hyvin kuin voi käydä: sain levytyssopimuksen heti, vaikka en voittanut. Ensimmäinen albumini myi tuplaplatinaa ja nousi listaykköseksi. Se ehkä antaa ihmisille sellaisen kuvan, että näin tämä homma menee. 

The Voice of Finland All Stars Nelosella ja Ruudussa tänään lauantaina klo 20.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »