Sami Kuronen Anna Temptation island suomi

Temptation Islandin iltanuotiolla nähdään historiallisen lyhyt keskustelu juontaja Sami Kurosen sekä varatun Annan välillä - sitten tapahtuu jotain aivan poikkeuksellista: "Onko sulla kaikki ok?"

Telkkari | 10.03.2021 20:01

Huomisillan (11.3.) Temptation Island Suomi -jaksossa koetaan historiallisen lyhyt iltanuotiokeskustelu juontaja Sami Kurosen ja varatun Annan välillä.

Huom: sisältää juonipaljastuksia

Anna katsoo kumppaninsa VP:n videon. VP sanoo videolla, että hän kokee vihdoinkin haluavansa avata heidän parisuhteensa asioita muille. 

VP avautuu hänen ja Annan suhteensa järjestelyistä. Anna ja VP ovat aiemmin paljastaneet, että Anna hakee seksiä myös suhteen ulkopuolelta. 

- Jos parisuhteessa olisi roolit toistepäin, niin sitä katsotaan sitten vahvuuden merkkinä. Mutta kun meillä on näin päin, niin sitä sitten katsotaan alistumisen merkkinä.

VP toteaa videolla myös uskovansa siihen, ettei parisuhteessa ole mitään normeja, vaan kaikki suhteet ovat ainutlaatuisia. 

Lue myös: Mitä ihmettä?! Varatun Annan outo käytös paljastuu Temptation Islandissa: "Varmaan vaikutan aika seinähullulta"

Temptation island suomi anna

Ytimekäs reflektointi

Anna riisuu kuulokkeet iloisen oloisena. 

- Tuli sellainen fiilis, että beibi me murretaan näitä vitun yhteisönormeja ihan yhdessä. Jee. Musta oli ihanaa, että hän on puhunut näistä asioista. Vittu mä olen ylpeä, Anna kiteyttää fiiliksiään videosta. 

- Hyvä sitten, Sami vastaa ja siirtyy järjestyksessä eteenpäin. 

Kun Sonya katsoo kumppaninsa Miten videon, tapahtuukin jotain aivan odottamatonta. 

Anna murtuu yhtäkkiä kyyneliin, ja Samikin huolestuu. Sonyan katsottua videon keskeyttää Sami poikkeuksellisesti iltanuotion. 

- Ennen kuin aloitetaan, niin onko sulla Anna kaikki ok? Sami kysyy ja kääntyy Annan suuntaan.

- On. Ihan onni-itku siitä, että mulla on mun elämässä tollainen ihminen, Anna vastaa. 

Sami ei vastaa hänelle mitään vaan kääntyy takaisin Sonyaan.

- Minkäslainen ihminen sulla on? Sami kysyy Sonyalta.

Lue myös: Seksipaljastus! Varattu Anna myöntää Temptation Island Suomessa hakevansa seksiä suhteen ulkopuolelta: "Mulla on mun tietyt mielihalut..."

Temptation island suomi anna
Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Nelonen, Lars Johnson
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!