fbqTässä he ovat! Paratiisihotellin uudet huippuseksikkäät sinkut esiteltiin - mukana myös entinen TIS-viettelijätär! | Seiska
Paratiisihotelli

Tässä he ovat! Paratiisihotellin uudet huippuseksikkäät sinkut esiteltiin - mukana myös entinen TIS-viettelijätär!

Telkkari | 03.05.2021 12:33

Uusi Paratiisihotelli-kausi alkaa toukokuun lopulla Nelosella ja Ruudussa. 

Paratiisihotellissa kilpailijoiden tavoitteena on löytää itselleen luotettava pari, jonka kanssa tavoitella voittoa ja pääsyä jännittävään finaaliin. Suhteita kannattaa luoda ja ylläpitää pitkin kisaa, sillä yksin jäävät sinkut ovat vaarassa pudota pelistä! Sinkkujen on kyettävä flirttailemaan, ystävystymään ja taktikoimaan yltääkseen voittoon.

Kunkin viikon Paratiisihotellissa maustavat teemat ja tehtävät, jotka johdattavat kilpailijat uudenlaisiin tunnelmiin ja masinoivat yllättäviä käänteitä.

Nelonen paljasti ohjelman sinkut tänään maanantaina (3.5.) tiedotteessa. 

- Kaikki alkaa aikamatkalla kultaiselle 1920-luvulle. Tehtävän myötä kilpailijat muuntautuvat filmitähdiksi glamourintäyteisiin mustavalkoelokuviin! Ilmailuviikolla rekrytoidaan uutta väkeä taloon, mikä ei tietenkään kaikkia miellytä, ja draama kihisee. Sinnittelijät-viikko tuo kuuman kostean viidakon Kanarian vuoristoon, ja yhden soihtu sammuu. Finanssiviikolla raaka bisnesäly ratkaisee!

- Koko ajan ilmassa leijuu myös toiveita romanssista, kun tunteet astuvat peliin sekä vällyjen välissä että niiden ulkopuolella. Viimeistään rakkausviikko sulattaa kovimmankin pelurin sydämen ja saa heittäytymään hempeäksi.

Paratiisihotelli Suomi avaa ovensa maanantaina 24.5. Ruudussa. Huippujännittävä ja vaiheikas kausi nähdään kesän ajan aina maanantaisin ja tiistaisin Ruudussa. Koukuttava ensimmäinen jakso esitetään myös Nelosella maanantaina 24.5. kello 21.

Tässä he ovat: Paratiisihotellin uudet sinkut!

KATRI, 20, JÄRVENPÄÄ

Paratiisihotelli 2021 Katri

Liikunta on lähellä personal trainerina työskentelevän Katrin sydäntä. Sirkuskoulua käyneenä atleettina Katrin erityistaitoihin kuuluu muun muassa yksipyöräisellä ajaminen! Sirkusharrastuksen myötä tulleesta notkeudesta on ollut Katrille hyötyä miesten kanssa.

Kiltiksi, suorapuheiseksi sekä sinisilmäiseksi itseään kuvaileva Katri haluaa nähdä, olisiko hänestä juonittelemaan itsensä Paratiisihotellin voittoon. Kilpailun lisäksi hän odottaa matkaltaan etelän lämpöön ihastumista ja romantiikkaa.

IG: @katriflykt

TARA, 28, TALLINNA

Paratiisihotelli 2021 Tara

Tara on Kokkolasta Tallinnaan asettunut ekonomi, joka työskentelee team leaderina. Astrologiasta kiinnostunut Tara kuvailee itseään maanläheiseksi, nokkelaksi ja elämäniloiseksi. Tara kertoo harrastavansa tanssia, tarot-kortteja sekä lenkkeilyä koiransa kanssa.

Tara on osallistunut elämänsä aikana useisiin kauneuskisoihin, ja niistä on ropissut hänelle ansaitusti useita missititteleitä. Tara on valmis rakastumaan, mutta samalla hän janoaa Paratiisihotellin voittoa ja 15 000 euron rahapalkintoa!

IG: @tara_who

JOSEFINA, 23, TAMMISAARI

Paratiisihotelli 2021 josefina

Josefina on suomenruotsalainen ilopilleri Tammisaaresta. Paratiisihotellista hän on valmis löytämään unelmiensa prinssin! Flirttailu ei ole Josefinan vahvin puoli, mutta näyttävä ja itsevarma nainen saa silti aina haluamansa.

Josefina kuvailee itseään erittäin määrätietoiseksi ja suorapuheiseksi ihmiseksi, joka rakastaa rakkautta! Josefina opiskelee agrologiksi ja työskentelee opiskelujensa ohessa pankissa. Hyvinvointi ja terveys ovat Josefinalle tärkeitä asioita – sporttinen nainen harrastaakin vapaa-ajallaan aktiivisesti crossfittiä.

IG: @josefinalinnokari

JENNA, 21, OULAINEN

Paratiisihotelli 2021 Jenna

Oulaisista kotoisin oleva Jenna toimii yläkoulun sijaisopettajana. Jenna kertoo ihastuvansa helposti, mutta Paratiisihotellissa hän aikoo siirtää tunteensa syrjään ja pelata voitosta tosissaan! Jenna on mielestään hyvä lukemaan ihmisiä, ja hän luottaa vakaasti omaan intuitioonsa. Nainen uskoo, että hän pääsee sosiaalisen älynsä avulla Paratiisihotellissa pitkälle.

Voittaminen motivoi Jennaa enemmän kuin romanssi. Aiemmin Temppareiden Vuokatin-kaudelta tuttu Jenna ei löytänyt rakkautta houkutusten saarelta, ja usko miehiin on kadonnut ajan mittaan. Nyt on siis muutettava prioriteetteja ja suunnattava euron kuvat silmissä Paratiisihotelliin!

IG: @jnorjavaara

JEMINA, 27, VANTAA

Paratiisihotelli 2021 Jemina

Kauneusalan yrittäjänä työskentelevä vantaalainen Jemina on onnistunut tekemään mielenkiinnon kohteestaan – siis kauneudesta – itselleen ammatin. Töissä Jemina kaivaa itsestään esiin konservatiivisen asiakaspalvelijan, mutta liiketoiminnan ulkopuolella hän on luonteeltaan sosiaalinen ja kovaääninen. Jemina rakastaa kertoa sopimattomia vitsejä! Vapaa-aika naisella kuluu crossfitin parissa ja kahden koiran kanssa puuhaillessa.

Jemina kertoo olevansa kilpailuhenkinen. Hän myy tarvittaessa vaikka vasemman jalkansa kaverinsa puolesta!

IG: @jemmpppu

VALTTERI, 21, MÄNTSÄLÄ

Paratiisihotelli 2021 Valtteri

Mäntsälästä kotoisin oleva Valtteri työskentelee sähköasentajana. Sporttinen mies on pelannut jääkiekkoa useita vuosia ja harrastaa nykyään kehonrakennusta.

Valtteri on todellinen pelimies, ja häneltä löytyy omien sanojensa mukaan todellinen pelimiehen peppu. Valtteri kertoo olevansa kiero kaveri ja häikäilemätön naistenmies, joka ei pelkää valehdella saavuttaakseen tavoitteensa. Valtterin päämääränä  on voittaa Paratiisihotelli keinoja kaihtamatta. Pelin ohessa hän aikoo vietellä hotellin naiset tatuoinneillaan sekä luontaisella charmillaan.

IG: @valtterieliaas

JANNE "NAMU", 34, TAMPERE

Paratiisihotelli 2021 janne Namu

Prosessinhoitajana työskentelevä Janne, eli tuttavallisemmin Namu, on todellinen Paratiisihotelli-fani. Tämä tamperelainen rakastaa draamaa, ja hän on valmis punomaan todellisen juonien verkon voittaakseen kisan.

Namu kuvailee itseään sosiaaliseksi ja positiiviseksi kundiksi, joka osaa olla todella itsepäinen. Namun vahvuuksiin kuuluu hänen miellyttävä sosiaalinen persoonansa, jota hän aikoo hyödyntää olemalla kaikkien kaveri sekä neutraali ja varma pelaaja. Tunteet pysyvät visusti syrjässä, kun tavoitteena on edetä pelissä pitkälle.

IG: @namuchino

TOM "TEKSA", 26, TAMPERE

Paratiisihotelli 2021 Tom Teksa

Tom eli "Teksa" on alunperin Thaimaasta Suomeen adoptoitu 26-vuotias mies Tampereelta. Teksa ajaa kuorma-autoa ja tekee lisäksi baarimikon sekä promoottorin töitä.

Avoimin mielin elämään suhtautuva ja spontaani Teksa näkee aina kaikessa jotain hyvää. Hän kuitenkin myöntää, että joskus meno äityy jopa ylivilkkauden puolelle, mikä saattaa ärsyttää muita ihmisiä. Teksa tunnetaan ilmapiirin nostattajana ja hulluttelijana, mutta kovaäänisen sekoilijan sisimmästä löytyy myös herkempi puoli.

IG: @teksa

JANNE, 26, VANTAA

 Janne Paratiisihotelli 2021

Janne on huumorintajuinen vantaalainen herrasmies, joka työskentelee kylpyhuoneasentajana. Esiintymistä rakastava Janne laulaa omassa bändissään, ja onpa hän kokeillut taitojaan myös näyttelijänä! 

Janne kertoo olevansa hyväsydäminen hauskuuttaja ja toiset huomioon ottava hurmuri, joka tulee kaikkien kanssa toimeen. Laulutaitojaan hän hyödyntää naisten viettelyssä ja näyttelijänlahjojaan Paratiisihotellin liittoja solmiessaan. Tavoitteena Jannella on löytää Paratiisihotellista sekä rakkautta että rahaa, yhdellä kertaa.

IG: @jannevalve

MARKUS, 25, EURA

Paratiisihotelli 2021 Markus

Markus on joka äidin unelmavävy. Eurasta kotoisin oleva rakennusalan yrittäjä on kiltti, rauhallinen ja hauska herrasmies. Markus kertoo, että hän on usein ensimmäinen, joka avaa porukassa suunsa, ja samoin myös viimeinen, jolta suu menee kiinni.

Yrittäjänä Markuksella on loistavat myyntitaidot. Hän aikoo hyödyntää puhelahjojaan luoviakseen pelissä eteenpäin ja vietelläkseen naisia. Paratiisihotelliin Markus lähtee etsimään rakkautta, voiton tavoittelu tulee hyvänä kakkosena.

IG: @makkehaviala

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Nelonen, Lars Johnson

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!