"Surullista katsottavaa" - Tv-kriitikolta tyly arvio Sofia Belórfin uutuussarjasta: "Ovatko Sofia ja Stefu sittenkään niin kiinnostavia?"

Telkkari | 07.06.2021 21:02

Discovery+ -palvelussa tänään alkanut Sofian salaisuudet -sarja on herättänyt kohua jo heti julkaisunsa jälkeen.

Seiska uutisoi maanantaina, kuinka Sofia Belórf avautuu sarjan avausjaksossa muun muassa hänen ja Stefan Thermanin suhteen alusta sekä Martina Aitolehdestä, joka on yrittänyt heikottaa pariskunnan elämää.

Katso-lehden toimittaja ja tv-kriitikko Satu-Maria Niikko arvostelee Sofian salaisuudet -sarjaa kovin sanoin tuoreessa arviossaan

Lue myös: Hulppea Espoon-koti kriisin taustalla! Sofia Bélorf paljastaa uutuussarjassa, miksi suhde Stefuun rypi syvällä: "Kaikki ongelmamme alkoivat siellä"

Niikko ihmettelee esimerkiksi, miksi Sofia ja Stefu ovat kertoneet olevansa kommentoimatta yhteistä elämäänsä julkisuudessa, mutta sarjassa elämää esitellään laajalti.

Niikon mukaan sarja ei myöskään osu aivan täysin kohderyhmänsä, eli nuoremman some-kansan vaatimuksiin.

- Sofian salaisuudet on tehty siksi, että sille riittää yleisöä. Eikä siinä mitään. Herää kuitenkin epäilys, mahtavatko Sofia ja Stefu sittenkään olla ihan niin kiinnostavia kuin itse uskovat olevansa. Kimaltelevassa bilemaailmassa kolmikymppinen on jo aika vanha, vaikkei väsymystään näyttäisikään, Niikko lataa ja jatkaa:

- Toki Sofia on kuvankaunis ja sosiaalinen media on hänen työtään, mutta on siinä myös jotain surullista, kun aikuisen ihmisen elämä pyörii näin vahvasti ulkomuodon ympärillä.

Lue myös: Tämä kuva meni Sofia Belórfilla tunteisiin: ”Normaalien ihmisten asioista tehdään epänormaaleja elämässämme” – katso!

Ei faktaa, vaan fiktiota

Niikko myös korostaa, että sarja on kaukana tosi-tv:stä. Arvion mukaan kyse on pikemminkin fiktiosta.

- Varsinkin nuorempien katsojien soisi muistavan, ettei sarja todellakaan ole totta. Jokainen tyylikäs lokaatio ja “rento” kotoiluasu on tarkkaan mietitty ja stailattu. Sofia ei könyä meikittä ja tyynynkuva poskessa rouskuttamaan aamiaiseksi suklaamuroja.

Lue arvio kokonaisuudessaan tästä!

Katso alta Sofian salaisuudet -sarjan traileri!

Teksti:Mika Seppänen
Kuvat:Samuli Karala / Discovery
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!