fbq
Telkkari
18.10.2021 14:32
Teksti: Julia Aalto-Setälä|Kuvat: Seiskan arkisto
Tea Khalifa
Suosikkijuontaja Tea Khalifa teki uuden aluevaltauksen - mukana Greyn anatomiassa
Telkkari
18.10.2021 14:32
Teksti: Julia Aalto-Setälä|Kuvat: Seiskan arkisto

Juontajana tunnettu Tea Khalifa, 43, luo uraa Yhdysvalloissa.

Tea nähdään supersuositun Greyn anatomian 18. tuotantokaudella. Hän kertoi asiasta viime perjantaina Instagramissa. Hän myös vahvisti asian Seiskalle.

– Olen mukana sarjassa koko tuotantokauden, iloinen Tea viestitti Yhdysvalloista.

Hän ei voi vielä tässä vaiheessa tarkemmin kommentoida roolinsa laajuutta. Se on ainakin varmaa, että Tean roolihahmo nähdään niin leikkaussalissa kuin muutenkin Grey Sloan Memorial -sairaalan arjessa.

Hän esiintyy myös kohtauksissa, joissa sarjan päätähti Ellen Pompeo on mukana. Seiskan tietojen mukaan Tean hahmolla ei ole montakaan repliikkiä ainakaan ensimmäisellä tuotantokaudellaan.

Lue myös: Tea Khalifa julkaisi hulvattoman Jyrki-haastattelunsa Ville Valon kanssa: ”Mun asu, daymn!"

AOP
Ellen Pompeo on ollut mukana Greyn anatomiassa ensimmäiseltä tuotantokaudelta asti.

Lukuisia palkintoja

Greyn anatomia on yksi maailman katsotuimmista sairaalasarjoista.

Sarja on poikinut myös tytärsarjan nimeltä Rakkauden anatomia. Greyn anatomia kerää yhä miljoonia katselijoita joka viikko, vaikka monet päätähdet ovatkin sarjan edetessä vaihtuneet.

Sarja on palkittu esimerkiksi Emmy-, Golden Globe- ja SAG-palkinnoilla. Suomessa sarja on katseltavissa Viaplayn, Ruudun ja Disney+-palvelun kautta.

Lue myös: Tea Khalifan, 40, bikinivartalo äimistyttää: lähettää helleterveisiä Kaliforniasta - kuva!

Tie vei maailmalle

Tea Khalifan Instagramista selviää, että hän on luonut uraa ulkomailla jo pitkään. Myös kotipaikaksi on merkitty Los Angeles Helsingin lisäksi.

Tean ystäväpiiriin kuuluvat esimerkiksi koomikko Ismo Leikola ja näyttelijä Irina Isberg.

Suomalaiset muistavat Tean parhaiten esimerkiksi Jyrki-musiikkiohjelman juontajana. Hän on juontanut myös ohjelmia Voicela ja the Voice of Finland.

Myös Tean sisarukset ovat löytäneet urapolkunsa viihdealalta. Hänen sisarensa  on muusikko ja siskopuoli on puolestaan näyttelijä.

Vuonna 2018 Tea totesi Seiskalle, ettei suunnittele paluuta parrasvaloihin.

— Työskentelen markkinoinnin parissa. Luulen, etten tule enää tekemään julkista työtä. Ne päivät on nähty, Tea totesi tuolloin.

Lue myös: Muistatko vielä Jyrki-ohjelmaa juontaneen upean Tea Khalifan? Ismo Leikola löysi suosikkijuontajan Los Angelesista - kuva

Tilaa Seiskan uutiskirje! »