fbq
Telkkari
17.12.2021 17:01
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan arkisto
TIS-Viivi ja Valtteri
Suoraa puhetta TIS-Valtterin ja Viivin parisuhteesta - pakkomielteinen suhtautuminen närkästyttää: "Aivan v**un ärsyttävää!"
Telkkari
17.12.2021 17:01
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan arkisto

Temptation Island Suomi -sarjan 21-vuotias Valtteri ja 18-vuotias Viivi ovat herättäneet keskustelua, sillä kaksikko ei tee ohjelmassa juuri mitään. Etenkin Valtteri on pidättyväinen, eikä hän halua osallistua mihinkään peleihin tai tutustua ihmisiin. Hän haluaa vain olla Viivi-rakkaansa kanssa.

Seiskan Iltarovio-ohjelman juontaja Antero Alhonen myöntää alkaneensa ärsyyntyä Valtteriin.

- Valtteri on varmasti oikeasti äärimmäisen rakastunut Viiviin, mutta… Kun on parisuhteessa ensimmäistä kertaa ikinä, niin voiko olla, ettei siinä itsekään tiedä, mitä parisuhde oikeasti on, miten siinä kuuluu tai saa olla? Valtteri on äärimmäisen ehdoton. Mitään ei saa tehdä. Hän ei halua tehdä mitään, edes pitää hauskaa. Hän vain istuu, makaa, itkee ja puhuu Viivistä. Kaikki liittyy aina Viiviin, hän sanoo tuoreessa jaksossa.

Temptation Islandin sinkkunaiset ovat huomanneet Valtterin pakkomielteisen suhtautumisen parisuhteeseensa ja ärsyyntyneet siitä. Seiskan toimittaja Elina Niemi ymmärtää sinkkunaisia.

- Samastuin täysin sinkkunaisten kommentteihin. Aivan v**un ärsyttävää tuollainen! Viivi sitä, Viivi tätä. Se on turhauttavaa.

 

Pelkääkö Valtteri suhteensa unohtamista?

Antero huomauttaa, että Temptation Island Suomi on tilaisuus tutustua uusiin ihmisiin – täysin ystävyysmielessä. 

- Tällä hetkellä tuntuu siltä, että Valtteri pelkää minkäänlaisen kontaktin ottamista sinkkunaisiin. Hänellä olisi äärimmäisen hyvä mahdollisuus luoda uusia ystävyyssuhteita. Ei se tarkoita, että petät tyttöystävääsi, jos juttelet ihmisen kanssa ja luot kaverisuhteen. Kolme viikkoa tuollaisessa ympäristössä on todella pitkä aika, jos on koko ajan vetäytynyt, eikä saa puhua kenenkään kanssa. Ainoa, mistä saat puhua, on oma tyttöystävä.

Antero pohtii, onko Valtterin käytökselle synkempi syy.

- Ei voi välttyä ajatukselta, että pelkääkö Valtteri oikeasti jotain? Jos hän päästää irti pakkomielteisestä ikävästään, niin unohtaako hän Viivin? Hän pakottaa itsensä muistamaan, että se toinen ihminen on siellä.

Elina on pohtinut samaa asiaa.

- Onko hän niin tietoinen riskistä, että jotain voisi tapahtua, että hän pitää pakkomielteisesti itsensä jonkinlaisessa robottiasetelmassa?

Tilaa Seiskan uutiskirje! »