Sofia Belórfin salaisuudet -tv-sarjan kuvaukset käynnissä: katso tästä ohjelman tiedote!

Telkkari | 01.04.2021 11:19

Kohuissa rypenyt Sofia Belórf, 30, saa oman tv-sarjan nimeltä Sofian salaisuudet, vahvistaa Discover+ tiedotteessaan.

Kuvaukset ovat parhaillaan käynnissä ja jatkuvat vielä kesälläkin, jolloin sarjan ensimmäiset jaksot ovat katsottavissa.

– Uutuussarja valottaa, kuka somekuvista ja lehtiotsikoista tunnettu seurapiirikaunotar todellisuudessa on, ohjelma lupaa.

Lue myös: Sofia Belórfin osallistuminen Selviytyjiin paljastui – kohukaunottarelta paljonpuhuva reaktio uutiseen

"Vuosi sitten seurapiirikaunotar Sofia Belórf erosi huumerikolliseksi paljastuneesta avomiehestään Niko Ranta-ahosta ja alkoi pian sen jälkeen seurustella liikemies Stefan Thermanin kanssa. Tämä puolestaan oli juuri eronnut tyttärensä äidistä Martina Aitolehdestä. Sofian elämä oli kiinnostanut mediaa ennenkin, mutta uudet nopeat suhdekuviot tekivät hänestä kerralla julkkiksen, jota on helppo vihata.

Moni luulee tietävänsä julkisuuskuvan perusteella, kuka Sofia on ja millaista elämää hän viettää. Totuus Instagram-kuvien ja kohuotsikoiden takana on kuitenkin moniulotteisempi. Discovery+-palvelun uudessa Sofian salaisuudet -sarjassa Sofia päästää kamerat elämäänsä avoimesti ja rohkeasti. Sarja seuraa Sofian kintereillä töissä, läheisten seurassa ja vapaa-ajalla sekä Suomessa että ulkomailla.

Parhaillaan käynnissä olevat kuvaukset jatkuvat pitkälle kesään 2021 ja osuvat aikaan, jolloin päähenkilön elämä on jälleen kerran täynnä suuria käänteitä. Sofian salaisuudet nähdään discovery+-palvelussa tuoreeltaan kesän alkumetreillä. Sarjan Discoverylle tuottaa Solar Republic."

Mukana Selviytyjissä

Tuore Seiska paljastaa, että Sofia nähdään Selviytyjät Suomi -seikkailusarjan uudella kaudella. Kuvaukset alkaisivat pääsiäisen tienoilla Karibianmerellä sijaitsevassa Dominikaanisessa tasavallassa.

Tiukat sopimusehdot estävät julkkiksia kommentoimasta mukana olostaan medialle uhkasakon nojalla.

Seiska tavoitti kiireisen Sofia Belórfin viestitse.

– En voi paljastaa mahdollisia tulevia tv-projekteja eli en voi kommentoida.

Sofia ei kuitenkaan kiistänyt uutisen todenperäisyyttä.

Lue lisää: Superpaljastus! Sofia Belórf lähtee viidakkoon – kohukaunotar mukaan Selviytyjien seuraavalle kaudelle!

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!