fbq
Telkkari
28.02.2021 15:30
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Nelonen Media ja Instagram
Joalin Loukamaa
Selviytyjät-tähti Joalin Loukamaa, 19, paljastaa hankalimmat tv-hetkensä ja suhteensa Oskari Katajistoon!
Telkkari
28.02.2021 15:30
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Nelonen Media ja Instagram

Selviytyjät Pohjolan -kauden avausjakso nähtiin lauantai-iltana (27.2.) Nelosella, jolloin myös yksi kilpailija joutui jättämään ohjelman.

Eräs kauden mielenkiintoisimmista kilpailijoista on turkulainen tanssija Joalin Loukamaa, 19, joka on myös ohjelman nuorin osallistuja. Joalilla on Instagramissa hurjat 3,4 miljoonaa seuraajaa, jotka hän on saanut maailmalla menestyneen Now United -yhtyeensä myötä.

Lue myös: Selviytyjät Pohjola saa Haaparannan kunnalta 150 000 euron tukirahat!

Joalin kuvaili seuraajilleen tunnelmiaan telkkarissa nähdyn ensimmäisen jakson jälkeen. Nuori kaunotar vastasi faniensa kysymyksiin avoimesti Instagram-tilillään. Eräs seuraajista janosi tietää, mikä kuvauksissa oli hankalinta.

- Mua ehkä jännitti ekoissa päivissä juonittelu. Olin aika varma, ennen kuin lähdin tuonne, että olen ensimmäinen lähtijä. Nälkä ja kylmyys vaikuttivat myös fyysiseen kuntoon. Jännitti tosi paljon, että mokaan sen takia noissa kisoissa, Joalin pohti Instagramin livevideollaan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joalin (@_joalin)

Näin ei kuitenkaan käynyt. Ensimmäisenä ohjelmasta putosi 55-vuotias näyttelijä Oskari Katajisto. Oskarin kanssa Joalinin välit jäivät kolmen ensimmäisen päivän aikana etäisiksi.

- Yritin yhden keskustelun käydä hänen kanssaan, mutta sitten hän vaihtoi teemaa ja rupesi puhumaan jostain hänen lapsuudestaan. Ihan mielenkiintoisia juttuja, mutta ei niitä sitten ehkä jaksanut kuunnella kolmen päivän jälkeen, Joalin paljasti videollaan.

Joalin myös myönsi, että koti-ikävä iski vallitsevien olosuhteiden takia jo ensimmäisenä päivänä.

Oskari Katajisto

Tämän kauden kilpailijoina nähdään Joalinin lisäksi hyvinvointivalmentaja Aki Manninen, tangokuningatar Johanna Pakonen, tubettaja Juuso "HerbalistiKarikuusi, juontaja Arttu Harkki, näyttelijä Kerttu Rissanen, Big Brother Suomi -voittaja Kristian Heiskari, bloggaaja Sara Vanninen, rock-muusikko Archie Cruz, yrittäjä ja entinen poliisi Marianne Kiukkonen, radiojuontaja Karoliina Tuominen, realitytähti Niko Saarinen, malli Sabina Särkkä, muusikko Elias Gould, DJ ja yrittäjä Suvi Pitkänen. Ohjelman juontaa Juuso Mäkilähde.

Selviytyjät Pohjola Ruudussa ja Nelosella lauantaisin klo 20.

Selviytyjät

Lue myös: Selviytyjät Suomi -ohjelman tuottaja: ”Mittaamme joka aamu kilpailijoiden ja tuotantotiimin lämmön!”

Tilaa Seiskan uutiskirje! »