fbqSelviytyjät Suomi: Aarni Mikkolan ruoanlaittotaidot kuumentavat tunteita – Shirly avaa vihdoin sanaisen arkkunsa! | Seiska
Katso kuvat!
Aarni Mikkola

Selviytyjät Suomi: Aarni Mikkolan ruoanlaittotaidot kuumentavat tunteita – Shirly avaa vihdoin sanaisen arkkunsa!

Telkkari | 12.09.2021 17:01

Viime sunnuntain Selviytyjät Suomi jaksossa Caleton-heimo äänesti jo edellisessä heimoneuvostossa lähtövaarassa olleen Susanna Penttilän kotimatkalle. Kisaajat eivät kuitenkaan tiedä, että kotiin paluun sijasta pudotetut lähetetäänkin Hylättyjen saarelle, jossa kaikilla on mahdollisuus taistella mahdollisesta paluusta takaisin varsinaiseen kilpailuun.

Ensimmäisenä Hylättyjen saarelle saapui Ella Toivainen. Hän ehti viettää saarella muutaman päivän yksikseen, ennen kuin hän sai seuraa Susannasta. 

- Tää on ihan parasta! Meillä on oma leiri, Susanna hehkuttaa kaapatessaan Ellan lämpimään halaukseen.

Lue myös: Selviytyjät Suomi: Pudotettu riemastuu saatuaan viestin heimoneuvoston jälkeen - luvassa yllätyskäänne

 

Ella ja Susanna valmistautuvat kaksintaisteluun.
Ella ja Susanna valmistautuvat kaksintaisteluun.

 

Naiset jäävät pohdiskelemaan seuraavien päivien tapahtumia. Luvassa on muun muassa kaksintaisteluosuuksia, joiden voittaja ansaitsee jatkopaikan Hylättyjen saarella.

Tórrido-heimossa ex-missi ja radiojuontaja Shirly Karvinen analysoi sopeutumistaan viidakkoelämään.

- Ajattelin, ennen kuin tulin tänne, että se, etten pysty rasvaamaan itseäni ja mulla ei ole mun tiettyjä shampoita mukana ja en pääse höösäämään naamaani, että se jotenkin ahdistaisi mua, Shirly pohtii.

- Tämä on itseasiassa aika kivaa. Musta tuntuu, että elämä tropiikissa voi ehkä sittenkin olla enemmän mun juttu, hän toteaa yllätyksekseen.

Tunnelmasta toiseen

Jakson aikana käydyn palkintokilpailun sekä koskemattomuuskilpailun jälkeen Caleton-heimossa iloitaan, kun radiojuontaja Viki Eerikkilä täyttää vuosia. Muut heimolaiset ovat järjestäneet miehelle jopa pienen yllätyksen leiriin.

- Mulla on tänään synttärit! Mä täytän 36 vuotta. Lämmitti mieltä ja kauniisti vielä lauloivat synttärilaulun, Viki kiittelee kilpakumppaneitaan.

Tórridossa tunnelma on kaikkea muuta kuin hilpeä. Kisaajien kesken ärsytystä aiheuttanut drag artisti Aarni Mikkola saa porukan lopullisesti kiehahtamaan, kun riisin paistaminen ei mene täysin putkeen.

- Pitää olla oikeasti varovainen, että sitä ruokaa ei…Tuo taas kerää ihan sairaasti ötököitä, kun sitä ruokaa lentää, Shirly yrittää pitää pään kylmänä ohjeistaessaan Aarnia, joka on pudottanut riisiä kokkauksen yhteydessä maahan.

Aarni jatkaa tilanteessa häseltämistä muiden pyöritellessä päätään.

- En mäkään vi**u sano, että osaan lentää lentokonetta, jos en osaa lentää lentokonetta, Sanna Pikkarainen höyryää arvostellen Aarnin ruoanlaittotaitoja.

 

Tórrido-heimon sisällä kiehuu.
Tórrido-heimon sisällä kiehuu.

Selviytyjät Suomi Nelosella sunnuntaisin klo 19.30 alkaen.

Teksti:Elina Niemi
Kuvat:Nelonen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!