Ruotsin tuorein Paratiisihotelli-kausi peruttiin hyväksikäyttökohun seurauksena: "On ilmiselvää, että kuvauksissa on ollut puutteita"

Telkkari | 04.05.2021 20:01

Ruotsin Paratiisihotellin 16. kausi on peruttu suuren hyväksikäyttökohun seurauksena. Tuotantoyhtiö Nents (Nordic Entertainment Group) tiedotti asiasta tänään tiistaina (4.5.).

- Nordic Entertainment Group on tänään tehnyt päätöksen koko nykyinen Paradise Hotel -tuotantokauden perumisesta. Tänään voimme ilmoittaa, että kaikki näytetyt jaksot on poistettu alustoiltamme, ja kaikki näyttämättä jääneet jaksot perutaan, tiedotteessa mainittiin.

Tuotantoyhtiön mukaan viime viikkoina paljastuneet karut yksityiskohdat johtivat siihen, että he ovat tehneet rikosilmoituksia kuvauksissa tapahtuneista asioista.

- On ilmiselvää, että kuvauksissa on ollut puutteita, jotka on pakko korjata. Olemme luonnollisesti todella pahoillamme tilanteesta sekä heistä, jotka ovat kärsineet näistä tapahtumista. 

Tästä kohussa on kyse

Expressen-lehti uutisoi huhtikuussa, että ohjelmaan osallistunut Toby Johnson, 21, oli ahdistellut kahta naisosallistujaa, Annie Dahlbergia, 24, sekä Jennifer Paatereia, 23, kuvausten aikana.

Ohjelma kuvattiin kuukausia sitten Meksikossa, ja jaksot alkoivat pyöriä telkkarissa Ruotsissa maaliskuussa.

Kuvausten aikana Toby oli painostanut Annieta seksiin, kosketellut hänen sukuelimiään sekä tunkenut sormensa naisen sisään. Annie oli tätä ennen tehnyt Tobylle erittäin selväksi, ettei halunnut sukupuoliyhdyntää miehen kanssa.

Ohjelman jaksoissa selvisi, että Annie oli kertonut muille ohjelman osallistujille tilanteesta. Annie oli syyttänyt itseään tilanteesta ja pelkäsi pahoin, ettei kukaan usko häntä.

- Tunnen itseni hyväksikäytetyksi Tobyn tekojen takia, eikä se tunnu kivalta. "Ei" on aina ei, eikä sitä tarvitse perustella, Annie totesi muille itkuisena.

Toby oli ahdistellut myös Jenniferiä. Nainen on kertonut, että Toby oli riisunut häneltä rintaliivit luvatta, vaikka hän oli pyytänyt miestä lopettamaan. 

Toby passitettiin kuvauksista kotiin toistuvien sääntörikkomusten seurauksena heti seuraavana päivänä. Mies oli yllättynyt lähtöpasseista, eikä vaikuttanut ymmärtävän tekojensa seurauksia.

Miehen Instagram-tili sekä muut somekanavat on tilapäisesti otettu pois käytöstä. 

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Nent Group
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!