Paratiisihotelli tekee paluun Alma Hätösen juontamana! Lemmekkäät kuvaukset ovat jo käynnissä Kanarialla

Telkkari | 04.03.2021 14:01

Kotiruutuihin palaava reality-ohjelma Paratiisihotellin kuvaukset on aloitettu Kanarian auringon alla. 

Uudella kaudella on tapahtunut pieniä muutoksia, sillä ohjelmaa juontaa radiosta ja Big Brotherista tuttu Alma Hätönen, 31. Ennen juonittelevan ohjelman juontajana oli sosiaalisen median vaikuttaja Sara Sieppi, 29.

Ohjelmassa joukko sinkkuja muuttavat Espanjaan Gran Canarian saarelle hulppeaan villaan, jossa he kilpailevat 15 000 euron voittopotista. Sinkut juonivat, juhlivat ja lempivät keskenään ja pyrkivät löytämään itselleen parin viikosta toiseen pysyäkseen pelissä mukana. 

Lue myös: Missikaunotar Erika Helin vilautti Seiskalle ja tunnustaa: ”Paratiisihotellissa katsoin Sara Sieppiä ja mietin, kuinka hienoa juontajan työ on!” 

Paratiisihotellin kilpailijat julkistetaan myöhemmin keväällä.

Alma Hätönen paratiisihotelli nelonen
- Toukokuussa pääsen näyttämään teille, kuka juonittelee ja miten sekä kuka päätyy kenenkin sänkyyn, Alma lupaili sosiaalisessa mediassa. Kuva Nelonen media.

Koronaturvallisuus

Kilpailijat ja työryhmä suuntasivat saarelle alkuviikosta omalla tilauslennolla, ja kuvaukset ovat alkaneet suunnitelmien mukaan. Koronaviruspandemian aiheuttavat riskit ovat huomioitu, jotta työryhmä, kilpailijat ja paikalliset pysyvät turvassa.

Lue myös: Paratiisihotellin Nadia Ammouri hankkiutuu eroon massiivisesta rintatatuoinnistaan: hehkuttaa luonnollisuuden puolesta - katso kuvat! 

Koko työryhmä ja kilpailijat on testattu Suomessa alle 72 tuntia ennen Espanjaan saapumista, eikä kenelläkään ollut testien mukaan koronavirustartuntaa. Samanlaista varovaisuutta noudatetaan myös Suomeen palattaessa. Lisäksi kaikki ovat sitoutuneita noudattamaan kotiinpaluun jälkeen THL:n suositusta kotikaranteenista, jota lyhennetään uusilla testeillä aikaisintaan 72 tuntia paluun jälkeen

Maassa vallitsevan maskipakon takia työryhmä joutuu pitämään kasvosuojaa sisä- ja ulkotiloissa ja välttelevät ulkopuolisia kontakteja koko kuvausten ajan. 

Paratiisihotelli alkaa toukokuussa Ruudussa.

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Nelonen Media
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!