Sunneva Kantola

Olet mitä syöt: Näin misseistä huolehtiva Sunneva Kantola syö - ateriat koostuvat karkista, voista ja kermasta

Telkkari | 06.10.2021 13:27

Muun muassa Miss Suomi -kilpailun omistajana ja järjestäjänä tunnettu Sunneva Sjögren on tolkuton karkin puputtaja. Sokeripommeja kulkeutuu Sunnevan suuhun liukuhihnavauhtia ja tämä näkyy myös rouvan vyötäröllä.

”Karkkihiireksi” itsekin tunnustautuva Sunneva laittaa epäterveellisen napostelun jatkuvan tien päällä olemisen piikkiin. Sjögren sahaa kolmen kaupungin väliä noin 40 000 kilometriä vuodessa, ja tunnustaa pitävänsä namupussia esillä autossa kaiken aikaa. Mikäli aamiainen ja jopa lounas jää väliin, korvataan nämä salmiakkiaakkosten ja muiden mässyjen muodossa.

Äitinsä epäterveellisestä syömisestä on huolissaan myös tytär Isabella, joka on pannut merkille Sunnevan jatkuvan väsymisen. Myös missiemo itse myöntää ottavansa päivätorkkuja jatkuvasti, koska tuntee olevansa kaiken aikaa niin poikki.

Jääkaappitarkastuksen tekevä Pippa Laukka toteaa Sunnevan ruokavalion muodostuvan karkin ohella pääosin voista ja kermasta. Tuorejuustot, pekoni ja karjalanpiirakat kuuluvat missiemon suosikkeihin, eikä Pippa näe niissä kohtuudella käytettynä mitään pahaa. Sunnevan tapauksessa ne kuitenkin muodostavat koko ruokavalion sokerin lisäksi.

Lue myös: Missikeisarinna Sunneva Kantola meni naimisiin Harri-rakkaansa kanssa - katso kuva tuoreesta hääparista!

Lasketteluhousut mittana

Sjögren kertoo herätyshetkestään, kun vuosi sitten reilussa koossa ostetut lasketteluhousut eivät enää mahtuneet päälle.

– Tajusin, että viidestä kymmeneen kiloa on nyt pakko saada pois, Sunneva toteaa. Hän ei kuitenkaan halua Pipan mittaavan vyötäröään vaan haluaa käyttää housuja tavoitemallina.

Missiemon viikon ruokalista sisältää odotetusti järkyttävän paljon sokeria ja höttöhiilareita. Pippa toteaa, että pöydän ainoat vihreät elementit näyttävät löytyvän irtokarkkikulhosta.

– Apua, olenko oikeasti näin pöllö, että tuhoan itseäni sisäisesti, Sunneva parahtaa nähdessään yhden päivän aikana nauttimansa sokerimäärän samaan kulhoon puristettuna.

Laboratoriokokeet paljastavat, että Sunneva kärsii varastoraudan ja D-vitamiinin puutteesta. Erityisen huolissaan Pippa on kuitenkin missiemon erittäin huonoista kolesteroliarvoista.

Sunnevan uusi ruokavalio sisältää erityisesti raudan, kuidun ja D-vitamiinin lähteitä. Liikuntaa koti- ja ulkojumpan muodossa Pippa määrää missiemolle viidesti viikossa.

Kahdeksan viikon kuluttua puolestaan nähdään onnistuuko Sunneva vielä sujahtamaan rakastamiinsa laskettelupöksyihin.

Olet mitä syöt MTV3-kanavalla tänään klo 20.

Teksti:Tuomas Riskala
Kuvat:MTV3
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!