fbq
Telkkari
14.09.2021 12:31
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Nelonen Media
BB-Lasse ja Minna
Oho, Big Brother -talon romanssi tuli tiensä päähän?! Lassen mustasukkaisuus purkautui: ”Hän on tiuskinut koko päivän”
Telkkari
14.09.2021 12:31
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Nelonen Media

Big Brother -asukkaat Minna ja Lasse kokivat orastavan romanssinsa ensimmäiset haasteet.

Minna ja Lasse ovat viihtyneet tiiviisti toistensa seurassa, ja he ovat nukkuneet lähes joka yö lusikassa. Lauantaina asukkaille järjestettiin juhlat, ja yöllä Minna ja Lasse antautuivat suudelmien vietäviksi makuuhuoneessa. Seuraavana päivänä Minna paljasti Villelle ja Jasmiinalle, että peiton alla oli tapahtunut käsipeliä.

Lauantai-illan juhlissa asukkaat esittivät Minnalle kysymyksen: kumman kanssa hän haluaisi harrastaa seksiä, Lassen vai Taavin? Kaikkien hämmästykseksi Minna vastasi Lassen sijaan Taavin.

BB-Taavi
BB-Taavi

Lue myös: Lassen ja Minnan öiset puuhat paljastuivat Big Brother -asukkaille: "Ilmankos olettekin noin hyvällä tuulella"

Kolmiodraaman ainekset

Maanantaina Lassen käytöksessä nähtiin melkoinen muutos. Minna nimittäin kiinnitti huomiota siihen, että Lasse tiuski hänelle koko päivän. Myös Jasmiina oli huomannut asian. Jasmiina, Minna ja Ville keskustelivat asiasta tupakkapaikalla.

- Minusta tuntuu, että tässä on mustasukkaisuutta ilmassa, Jasmiina analysoi päivän tapahtumia.

- Draaman aineksia ainakin voi olla, Ville pohti.

Asukkaat saivat maanantaina BB-taloon taulun, jossa oli heidän omat kuvansa. Taulua käytetiin apuvälineenä pulmatehtävässä. Jasmiina oli kiinnittänyt huomiota Taavin heittämään kohteliaisuuteen.

- Sittenhän Taavi tuli sanomaan, että Minna sulla on paras kuva, Jasmiina sanoi.

Jasmiina kertoi huomanneensa, että Lasse oli mököttänyt koko päivän.

- Joo, hän on tiuskinut minulle, Minna kertoi.

- Voihan se olla, että olen aistinut väärin, mutta olen huomannut, että pojilla voi olla pientä kukkotappelua ilmassa, juoruilua rakastava Jasmiina totesi.