Janne Kataja Masked Singer Suomi lehdistötilaisuudessa

Nyt tarkkana! Janne Kataja paljastaa, miten Masked Singer Suomi -hahmon henkilöllisyyden voi arvata

Telkkari | 27.07.2021 21:00

Konkarinäyttelijä Janne Kataja kertoi Masked Singer Suomi -ohjelman lehdistötilaisuudessa Seiskalle, että kulunut kesä on pitänyt hänet kiireisenä. 

Seiska uutisoi kolme vuotta sitten Janne Katajan ja Aku Hirviniemen Italian talokaupoista

Akun ja Jannen Italian-asunto sijaitsee Tocco da Casaurian kylässä Pescaran maakunnassa noin 180 kilometrin päässä Roomasta. Alue tunnetaan vehreydestään, eikä matkaa Pescaran upeaan rantakaupunkiin ole kuin 50 kilometriä.

Lue myös: Tässä on Aku Hirviniemen ja Janne Katajan yli 100 neliön vuoristolukaali Italiassa: asunnolla oma Facebook-sivu – kuvat!

Italian-talolle ei Janne ole kuitenkaan tänä kesänä ehtinyt, sillä työ on pitänyt hänet kiireisenä.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Janne Kataja (@jannekataja)

Janne on ahkeroinut niin teatterilavalla, kuin Riihimäen Pienessä Lelukaupassaankin.

- Olen tehnyt Tampereen Komediateatterissa Korpelan kujanjuoksu -näytelmää ja rakentanut Tampereelle Suomen suurinta lelukauppaa.

Jannen mukaan Tampereen liike on Riihimäen Pienen Lelukaupan "sisko".

Lue myös: Joulutavarat jo tilattu! Lelukauppayrittäjä Janne Kataja paljastaa Seiskalle: Tämä tekee lelusta hitin

Vinkit kotiarvuuttelijoille

Masked Singer Suomi -ohjelmassa Janne ei ole kahtena edellisenä kautena loistanut hahmon arvaus -kyvyllään. Nyt kolmannella kaudella kaikki on kuitenkin toisin, sillä Janne on hoksannut oivan kikan, jolla hahmon takana piileskelevän esiintyjän oikeille jäljille pääsee.

- Kannattaa katsoa vihjevideot ja niiden taustat ja siellä olevat esineet tarkkaan. Ainakin kaksi artistia selvitin niiden perusteella!

Jannen mukaan hahmon kävelytyylin ja maneerien tutkiminen on turhaa työtä.

- Taitava koreografi Reija Väre on tehnyt kaikkensa, että maneerit poistetaan.

Masked Singer Suomi palaa televisioon 28. elokuuta. Viihdeohjelma nähdään MTV3-kanavalla, ja sen Janne Katajan ohella sen hahmoarvuuttelijoina nähdään Jenni Kokander, Christopher Strandberg ja Maria Veitola. Ohjelman juontaa Ile Uusivuori.

masked singer suomi
Masked Singer Suomi -hahmojen lisäksi ohjelmassa viihdyttävät Christopher Strandberg, Jenni Kokander, Maria Veitola, Janne Kataja ja Ile Uusivuori.

Paljastamisen hinku

Tällä kaudella Janne kertoo yllättyneensä hahmopaljastuksista enemmän kuin koskaan.

- Kaikilla kausilla on ollut vaikea pitää salaisuutta, mutta nyt siellä on kolme todella yllättävää esiintyjää. Yksi hahmo oli niin yllätys, että teki mieli soittaa kaikille ystäville, että ette ikinä arvaa, Janne intoilee.

- Kun se paljastui, niin mietin, että eihän toi voi olla täällä tässä ohjelmassa. Ja että, miten ne ovat tuon saaneet mukaan?

Tänä vuonna kultainen maski -palkinnosta kisaavat hahmot ovat Bilepanda, Hattara, Kettu, Leppäkerttu, Murkku, Yksisarvinen, Jaguar, Corppi, Fenix, Dino, Perhonen, Peto, Supersankari, Pusu, Vihikoira ja Robotti.

masked singer suomi

Lue myös: Erika Vikmanin vartalonmyötäisestä lateksiasusta repesi vetoketju tv-kuvauksissa: vaseliini voiteli koko lavan - Masked Singer Suomen puvustaja paljastaa, miten suosikkiohjelman asut syntyvät!

Teksti:Anna Tenhu
Kuvat:Pasi Murto, Instagram ja MTV3
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!