fbq
Telkkari
20.05.2021 19:31
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: HBO Max / BACKGRID, YouTube, AllOverPress
Frendit
Nyt se on varmaa - Frendien erikoisjakso näytetään myös Suomessa!
Telkkari
20.05.2021 19:31
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: HBO Max / BACKGRID, YouTube, AllOverPress

Maailman valloittaneen Frendit-sarjan paluujakson ensi-ilta on nyt varmistunut myös Suomessa. 

Jakso näytetään 27. päivä toukokuuta HBO Nordic -suoratoistopalvelussa.

Sarjan paluuta on odotettu jo vuosia siitä asti, kun ohjelma päättyi toukokuussa 2004. Viime vuosien aikana YouTube-sivustolla on pyörinyt paljon 1990-luvun suosituimman komediasarjan fanien tekemiä videoita, joissa tutut kuusi frendiä palaavat yhteen. 

Fanivideot ovat tehty niin kuin ne olisivat trailereita tulevasta elokuvasta, jossa Joey, Pheobe, Chandler, Monica, Ross ja Rachel joutuvat uusiin hupaisiin tilanteisiin. Todellisuudessa Friends Reunion -sarjassa hahmoja esittäneet näyttelijät muistelevat legendaarisen sarjan kohokohtia. 

Lue myös: Odotus on pian ohi! Supersuositun Frendit-sarjan paluujakson esityspäivämäärä on selvillä - jaksossa nimekäs vierailijalista David Beckhamista Lady Gagaan!

Kyseessä on siis enemmän talk show -tyylinen toteutus, jota vetää juontaja James Corden. Ohjelmassa nähdään monia vieraita kuusikon lisäksi, kuten Cara Delevingne, David Beckham, Lady Gaga ja Game of Thrones -sarjan Kit Harington.

HBO Max / BACKGRID
Frendit toi monille lohtua kymmenen kauden ajan. 

Traileri

Ohjelmasta julkaistiin ensimmäinen lyhyt video eilen keskiviikkona. Pätkän perusteella jaksoissa on paljon nostalgisia tarinoita ja suuria tunteita. Kaikki kansainvälisesti tunnetut näyttelijät Matthew Perry (Chandler Bing), Courteney Cox (Monica Geller), Jennifer Aniston (Rachel Green), Lisa Kudrow (Phoebe Buffay), Matt LeBlanc (Joey Tribbiani) ja David Schwimmer (Ross Geller) ovat ilon kyyneleiden partaalla, kun he muistelevat sarjan alkuaikoja. 

Lue myös: Vau! Courteney Cox hurmaa soittotaidoillaan - näin upeasti sujuu Frendit-sarjan tunnari: katso video! 

Näyttelijät paljastavat myös kuvauksista pieniä salaisuuksia, kuten mihin he piilottivat vuorosanojaan ohjelman kulisseissa. Sarja tulee HBO Nordic -suoratoistopalveluun 27. toukokuuta.

Juttua päivitetty 21.5.2021. Juttuun lisätty ensi-iltapäivämäärä.
Tilaa Seiskan uutiskirje! »