fbq
Telkkari
25.11.2021 14:50
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen
Temptation Island Suomi
Nollatuloilla elävä Viivi lyttää naissinkut Temppareissa: "Ei siellä ollut ketään, joilla olisi esimerkiksi ollut merkkivaatteet päällä"
Telkkari
25.11.2021 14:50
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen

Temptation Island Suomen huomisillan jaksossa (25.11.) varatut naiset pääsevät kyyläämään, millaisia sinkkunaisia viihdyttävät heidän miehiään toisella villalla. 

Siiri, Viivi, Julia ja Jemina katselevat yhdessä videota sinkkunaisista. Yksi viettelijättäristä kehuu Viivin kumppanin Valtterin silmiä. 

- Tuntuu vain hyvältä, kun joku toinen nainen kehuu omaa kumppania. Koska Valtterin silmät ovat oikeasti ihanat, Viivi nauraa.

Lue myös: Kääk, varatut naiset närkästyvät sinkkumiesten välisestä bromancesta Temptation Island Suomessa: "Ne unohtavat meidät"

Videohaastattelussa Viivi ja Valtteri

Missä merkkivaatteet?

Viivi ei ole kovinkaan vakuuttunut, että joku naisista olisi hänen miehensä Valtterin mieleen. 

- Löytääkö Valtteri mielestäsi tuosta tarjonnasta mieleistä katsottavaa ja koettavaa? Juontaja Sami Kuronen kyselee.

Viivi vastaa, että ei. Hän perusteleekin vastaustaan, joka on yllättävä.

- Ei siellä ollut ketään, jolla olisi esimerkiksi ollut merkkivaatteet päällä. Kun Valtteri kuitenkin tykkää semmoisesta, Viivi toteaa.

Lue myös: Temptation Island -Jenna ja -Juuso saivat perheenlisäystä: "Nyt meitä on kolme"

Viivi ja Valtteri ovat sarjan alusta asti kertoneet avoimesti siitä, että heitä yhdistää kiinnostus autoihin, luksusbrändeihin ja korkeatasoiseen elämäntyyliin. He ovat myös somessa julkaisseet runsaasti kuvia, joissa he tuovat esille luksusbrändejä.

Seiska kertoi marraskuun alussa, että Viivin tulot vuonna 2020 olivat pyöreät nolla euroa. Valtteri puolestaan ansaitsi 1 343 euroa. 

Lue lisää: Eetu ja Julia tienasivat Temptation Island Suomen pariskunnista eniten - luksuselämää diggaavat Viivi ja Valtteri ovat verovapauden piirissä

 

Temptation Island Suomi Nelosella keskiviikkoisin ja torstaisin klo 21. 

Temptation island suomi Viivi
Viivi ei usko, että kukaan sinkkunaisista on Valtterin mieleen. - Ei siellä ollut ketään, jolla olisi esimerkiksi ollut merkkivaatteet päällä, Viivi sanoo.