Ensitreffit alttarilla

Nämä parit naitetaan Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa

Telkkari | 31.08.2021 00:02

Tänään MTV3-kanavalla alkavan Ensitreffit alttarilla -ohjelman ensimmäisessä jaksossa tutustutaan uuden kauden osallistujiin ja saadaan tietää, ketkä heistä avioituvat keskenään. Juttu sisälsää juonipaljastuksia. 

Asiantuntijoina nähdään erityistason seksuaaliterapeutti, pariterapeutti Elina Tanskanen, pastori Kari Kanala ja uutena asiantuntijana ratkaisukeskeinen terapeutti Hanna Myllymaa

Lue myös: Ensitreffit alttarilla -parin Anniina Marjamäen ja Ville Mannerin unelmien taloprojekti saa uusia käänteitä – ”Hinnat kuitenkin taivaissa”

Anniina ja Ville kohtasivat toisensa Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa. Videon jälkeen luvassa uudet parit. Lopeta lukeminen, jos haluat välttyä juonipaljastuksilta.

Karl ja Venla

Karl ja Venla

29-vuotias turkulainen kieltenopettaja Venla ja Keravalta kotoisin oleva projektisuunnittelija Karl, 30, ovat molemmat sosiaalisia ja avoimia ihmisiä. Karl kuvaa itseään rennoksi ja huumorintajuiseksi mieheksi, eikä hän haluaa asettaa tulevalle puolisolle mitään odotuksia. Twerkkausta harrastava Venla asuu kimppakämpässä kolmen kämppiksen kanssa ja häntä huolettaa, että asumisjärjestelyistä tulee haaste tuoreessa avioliitossa. 

Asiantuntijoiden mukaan pari sopii hyvin yhteen, sillä kummassakin on keskustelevuutta ja seikkailunhalua, mutta myös harkitsevaisuutta, Kari Kanala miettiikin, onko siinä myös parisuhteen kompastuskivi. Miettivätkö he liikaa? Lähteekö homma käyntiin?

Niina ja Lari

Niina ja Lari

Helsingissä asuvia ravintolapäällikkö Niinaa, 34, ja analyytikko Laria, 33, yhdistävät vahvatahtoinen luonne ja urheilullisuus. Lari haluaa naisen, josta on hänelle vastusta, ja hän haluaa säilyttää suhteessa myös itsenäisyytensä. 

Impulsiiviseksi ihmiseksi tunnustautuva Niina on sitä mieltä, että tunteiden täytyy leimahtaa heti, tai suhteessa ei klikkaa myöhemminkään. Hän pelkääkin, mitä tapahtuu, jos kiinnostus ei herääkään ensimetreillä. 

Tuula ja Miika

Tuula ja Miika

Turussa asuva sairaanhoitaja Tuula, 29, ja Helsingistä oleva autokorjaamon työnjohtaja Miika, 28, kaipaavat kumpikin rauhallista, turvallista ja tasaista arkea. Tuula ei kaipaa elämäänsä vauhtia ja vaarallisia tilanteita, vaan pieniä, arkisia iloja. Miika haaveilee hyvinkin perisuomalaisista asioista: perheestä, omakotitalosta ja punaisesta mökistä. 

Kari Kanalan mielestä tämä pari tarvitsee aluksi kaasua. Sen jälkeen heillä on hyvät edellytykset tasaiseen, hyvään arkeen yhdessä. 

Sami ja Henna

henna
Sami ja Henna pääsevät elämään yhteistä arkea.

Henna, 26, asuu Espoossa ja opiskelee ympäristötieteitä yliopistossa. Samalla hän työskentelee personal trainerina. Helsinkiläinen Sami, 30, on puolestaan veroasiantuntija. Sami kuvailee itseään yllytyshulluksi, mutta rauhalliseksi ja herkäksi. Myös Henna on rauhallinen luonne ja hänellä hyvä sydän. Molemmat pitävät luonnossa liikkumisesta.


Ensitreffit alttarilla MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa tiistaisin 31.8. alkaen klo 21.00.
 

Teksti:Anuliina Liukkonen
Kuvat:MTV3
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!