fbq
Telkkari
03.01.2022 19:30
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Atte Kajova, Instagram
Iina Kuustonen
Musta silmä ja näköhäiriö! Iina Kuustonen joutui pelottavaan onnettomuuteen: "Suoraan ensiapuun"
Telkkari
03.01.2022 19:30
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Atte Kajova, Instagram

Iina Kuustonen, 37, näyttelee jälleen Nina Kautsaloa Ivalo-sarjan tuoreella kakkoskaudella. Kausi on julkaistu Elisa Viihde Viaplay -palvelussa.

Iina kertoi sarjan lehdistötilaisuudessa Seiskalle tarttuvansa kuvauksissa rohkeasti fyysisiin haasteisiin. Näin myös Ivalon kuvauksissa.

– Oli mahtavaa saada tehdä suurin osa stunteistani itse!

– Myös tappelukohtaukset olivat hauskoja. Ne vaativat ihan oman ammattitaitonsa, jota on ollut kiinnostavaa treenata.

Lue myös: Iina Kuustosen keittiövaaka lensi järveen! Näyttelijä vaihtoi tiukan treeniohjelman ja ruokavalion normaali-ihmiselle sopivammaksi

 

Ei varaa loukkaantua

Näyttelijä on kuitenkin tarkka hyvinvoinnistaan, eikä loukkaantumisille ole kuvauksissa tilaa.

– Sanon aina valmentajilleni, ettei minulla ole varaa loukkaantua. En yksinkertaisesti ehdi. Kaikki on tehtävä niin turvallisesti kuin mahdollista.

Lue myös: Mikko Kuustonen kommentoi tyttärensä Instagram-kuvia – näin Iina suhtautuu asiaan: ”Eikös vittuilu ole rakkautta

Varovaisuudesta huolimatta Iina joutui Ivalo-sarjan kuvauksissa pelottavaan tilanteeseen. Hänen käyttämänsä jumppanauha katkesi ja räpsähti suoraan silmään. Iina huomasi heti, että nyt kävi vakavasti.

– Jouduimme keskeyttämään kuvaukset ja minut vietiin suoraan ensiapuun, Iina kertoo.

Mustelma silmän ympärillä

Jumppanauhasta osumaa saanut silmä oli vaurioitunut.

– Minulla oli viikon verran näköhäiriö vaurioituneessa silmässäni. Mustelma silmän ympärillä ulottui puoleenväliin poskea, ja itse silmässä oli useita verenpurkaumia.

Lue myös: Mikko Kuustonen kommentoi tyttärensä Instagram-kuvia – näin Iina suhtautuu asiaan: ”Eikös vittuilu ole rakkautta”

Kuvausten oli kuitenkin jatkuttava. Niitä varten mustelma saatiin meikattua taitavasti piiloon, mutta punaista silmää oli mahdotonta peittää kameralta.

– Ei ollut muuta vaihtoehtoa, kuin kirjoittaa käsikirjoitus uusiksi niin, että roolihahmoni oli myös loukannut silmänsä, Iina nauraa.