fbqMitä ihmettä? Teflon Brothersin kanssa esiintyvä Pandora myöntää UMK-esityksensä vaarallisuuden: "Mutta naisen on tehtävä mitä naisen on tehtävä" | Seiska
Pandora.

Mitä ihmettä? Teflon Brothersin kanssa esiintyvä Pandora myöntää UMK-esityksensä vaarallisuuden: "Mutta naisen on tehtävä mitä naisen on tehtävä"

Telkkari | 20.02.2021 19:11

Suomen euroviisuedustaja Rotterdamiin selviää tänä iltana suorassa tv-lähetyksessä. Yksi UMK21-finalisteista on rapryhmä Teflon Brothers, joka yhdistää voimansa ruotsalaisen eurodance-konkari Pandoran kanssa.

Medialla oli aiemmin lauantaina mahdollisuus tutustua ennalta UMK-finaaliesityksiin, joista lehdistö sai katseltavakseen kenraaliharjoitusversiot. Mitään sen kummemmin paljastamatta todettakoon, että Teflonit ja Pandora vastaavat taatusti yhdestä UMK-finaalin näyttävimmistä esityksistä.

Lue myös: Nyt jysähti! Yle julkaisi historiallisen kuumaa kuvamateriaalia: Erika Vikman kontillaan jättipovi pullahtamispisteessä – illan UMK21-finaalista tulossa superseksikäs show!

Pandora.

Ylen UMK-toimittaja Mikko Silvennoinen otti kyseisen esityksen puheeksi finaalia ennakoineessa lehdistötilaisuudessa ja kysyi, mahtaako Pandoran esityksen olevan vaarallinen. Ruotsalaislaulaja kun kekkuloi show'ssa varsin korkealla.

– Hmm... Onhan se hieman vaarallista. Tietysti minulla on sitä varten suunnitelma, mutta naisen on tehtävä mitä naisen on tehtävä, rempseä Pandora kuittasi ja kertoi käyttävänsä ”supervoimiaan.”

Lue myös: Teflon Brothers yhteistyöstä ruotsalaisen laulajakaunottaren kanssa: Pandora hoksasi sen, mitä suomalaiset eivät ole vielä tajunneet!

Kehut Dannylle

Pandora halusi myös antaa kunniaa kanssakilpailijoistaan Dannylle, jonka UMK-kappale Sinä päivänä kun kaikki rakastaa mua on sävyltään yksi finaalin synkimmistä.

– Minua liikuttaa Dannyn lyriikat ja se tapa, jolla hän laulaa kuolemasta... On hyvin rohkeaa tehdä niin, Pandora kehui.

UMK21-finaali lauantaina 20.2. klo 21 Yle TV1, Yle Areena, Radio Suomi ja Yle X3M.

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:YLE

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!