fbq
Telkkari
20.10.2021 21:31
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: MTV, Timo Korhonen
Mikko Kuustonen ja Hanna Brotherus
Mikko Kuustonen ja Hanna Brotherus kokivat suhteessaan kriisin – Hanna teippasi metrin korkuisilla kirjaimilla seinään ehdon parisuhteen jatkumiselle
Telkkari
20.10.2021 21:31
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: MTV, Timo Korhonen

Aviopari Mikko Kuustonen, 61, ja Hanna Brotherus, 53, toivottaa juontaja-toimittaja Maria Veitolan tervetulleeksi kesähuvilalleen Mäntyharjulle. 

Torstain (21.10.) Yökylässä Maria Veitola -jaksossa pariskunta syventyy keskusteluissaan muun muassa uusioperhearkeensa sekä siihen, miltä rakastuminen oikein tuntuu, kun se tapahtuukin vasta keski-iän paremmalla puolella.

Lue myös: Mikko Kuustonen ja Hanna-vaimo rehellisinä Maria Veitolalle uusioperhearjestaan: ”On ollut intensiivistä"

Mikko ja Hanna julkistivat seurustelusuhteensa vuonna 2014. Ohjelmassa he kertovat pitäneensä yhtä nyt noin kahdeksan vuotta. Hanna oli suhteen alkaessa juuri eronnut edellisestä aviomiehestään. Mikko taas päätti vuonna 2013 yli 32 vuotta kestäneen avioliittonsa Marita Kuustosen kanssa.

Mikko ja Hanna avasivat kesällä ovensa Maria Veitolalle.
Mikko ja Hanna avasivat kesällä ovensa Maria Veitolalle.

Mikko muistelee kuinka koreografina työskentelevän Hannan ja hänen suhteessaan käytiin jossain kohdassa vakavia keskusteluja parisuhteen jatkumisesta ja siitä, millä ehdolla kaksikko voisi jatkaa yhteiseloaan.

– Olimme kriiseilleet jostain asiasta ja pohtineet, miten tämä ihmissuhde saadaan toimimaan. Hanna teippasi makuuhuoneen seinään sellaisilla metrin korkuisella tekstillä sanan "suoruus". Jos emme pysty olemaan tässä ihmissuhteessa täysin rehellisiä, auki ja keskustelemaan kaikki ikävimmätkin jutut ja olot pohjia myöten, niin ei tästä tule mitään, Mikko kertoo pariskunnan pohdinnoista.

Lue myös: Mikko Kuustonen ja Hanna-vaimo: Mökkeily lähensi suhdettamme!

Hanna puolestaan kertoo oppineensa vaikeissa tilanteissa tutkimaan enneminkin omaa käytöstään kuin tarttumaan puolisonsa epäkohtiin.

– Jos on vaikeaa, niin se ei johdu siitä toisesta. Minulle se on ainakin kirkastunut vuosien myötä. Jos toisessa ärsyttää jokin, niin minun täytyy katsoa peiliin. Nuorempana olisin yrittänyt muuttaa toista, Hanna kertoo.

Mikko ja Hanna ovat pitäneet yhtä kahdeksan vuoden ajan.

Yökylässä Maria Veitola MTV3-kanavalla torstaisin klo 21.