Katso kuvat!
Maria Veitola

Maria Veitola yökyläilee jälleen – Tämä kaksikko yllätti alkavalla kaudella positiivisimmin!

Telkkari | 02.09.2021 20:31

Maria Veitola, 48, on yökyläillyt tunnettujen suomalaisten luona jo kuudella tuotantokaudella. Seitsemännellä kaudella Maria viettää yönsä muun muassa Janne Katajan, Pekka Haaviston sekä Paula Vesalan luona.

Myös kolme julkisuudesta tuttua pariskuntaa haluaa avata Marialle kotinsa ovet. Mukana ovat Äkäslompolossa majailevat Sampo ja Minttu Kaulanen, elokuun alussa 18. hääpäiväänsä juhlineet Tunna ja Jenni Milonoff sekä muusikko Mikko Kuustonen tanssijapuolisonsa Hanna Brotheruksen kanssa.

Lue myös: No nyt! Yökylässä Maria Veitola alkaa taas - suosikkijuontaja vierailee Sanna Marinin, Sampo Kaulasen ja Paula Vesalan luona

Maria Veitola vierailee alkavalla kaudella muun muassa Äkäslompolossa.
Maria Veitola vierailee alkavalla kaudella muun muassa Äkäslompolossa.

Maria joutuukin pohtimaan tovin, ennen kuin keksii, kuka tällä kaudella nähtävistä julkisuuden henkiköistä on yllättänyt hänet positiivisimmin.

– Kaikki yllättivät positiivisesti. Lähtökohtaisestikin suhtaudun kaikkiin ihmisiin aina positiivisesti, Maria pyörittelee.

Lue myös: Maria Veitola yökyläilee pääministeri Sanna Marinin luona – Tätä on luvassa: ”Aion haastaa Sannan!”

Lopulta hän päätyy valitsemaan pariskunnan pohjoisesta, Sampo ja Minttu Kaulasen.

– En tuntenut heitä yhtään etukäteen tai ollut edes tavannut heitä ennen vierailuani. He ovat hyvin jalat maassa, Maria kehuu.

Hän pitää siitä, miten kohu-uutisissakin esiintyneet Kaulaset näyttivät itsestään jotain hänelle ennennäkemätöntä.

– Näin täysin uuden puolen, joka on eri kuin otsikoissa näkynyt. Mielestäni on positiivista tajuta, että ihmiset voivat olla muutakin.

Teksti:Elina Niemi
Kuvat:Atte Kajova
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!