fbq
Telkkari
01.11.2021 17:04
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: MTV
Maajussi-Kalle

Maajussille morsian: Kalle hukuttaa puolisoehdokkaansa suudelmiin - Vastarakastunut pari ei pysty pitämään näppejä erossa toisistaan!

Telkkari
01.11.2021 17:04
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: MTV

Syksyn Maajussille morsian -kausi lähestyy loppuuaan ja maajussien on aika tehdä valintansa farmeille saapuneista puolisoehdokkaista.

Varoitus, juttu sisältää juonipaljastuksia!

Sastamalainen Kalle on tehnyt edeltävissä jaksoissa selväksi, että hänellä on ollut selkeät sävelet tulevan valintansa suhteen.

– Kyllä minulla ennakkosuosikki on farmiviikolle. Se tuli sieltä Naantali-hommasta. Meillä oli niin luontevaa ja helpon tuntuista jutustelua, ja vaikutettiin samanarvoisilta tyypeiltä, Kalle mainitsi muutama viikko sitten nähdyssä jaksossa.

Lue myös: Maajussi-Kalle paljastaa: "Kyllä mulla ennakkosuosikki on!"

 

Kalle
Farmiviikolle Kallen seuraksi lähtivät Nelli, Niina ja Katja.

Kalle valitsi farmiviikolle vaaleat kaunottaret Niinan, Katjan ja Nellin. Kaikki puolisoehdokkaat osoittivatkin Kallea kohtaan kiinnostustaan loppuun asti.

Naisten keskuudesta Niina on kuitenkin kiinnittänyt Kalleen erityisen huomion, sillä kaksikko intoutui omilla yksilötreffeillään jo pusuttelupuuhiin.

- Niinasta tuli heti sellainen samanhenkisyyden ja ehkä jopa alkuunkin sellainen yhteenkuuluvuuden tunne, Kalle muistelee ensitapaamistaan Niinan kanssa.

Lue myös: Maajussi-Kalle avaa ohjelmaan osallistumisensa taustoja: "Parisuhde meni poikki"

Lopulta Kalle paljastaakin haluavansa jatkaa tutustumista juurikin Niinan kanssa.

Katjan ja Nellin poistuessa farmilta Kalle kaappaa Niinan samantien intohimoiseen suudelmaan.

- Ihanat fiilikset ja hirveän helpottunut olo, Niina huokaa.

 

Kalle löysi ohjelmasta rinnalleen Kempeleestä kotoisin olevan Niinan.
Kalle löysi ohjelmasta rinnalleen Kempeleestä kotoisin olevan Niinan.

 

Hänellä ei ole kiire lähteä Kallen tiluksilta takaisin omaan kotiinsa.

- Kyllä minä varmaan tänne hetkeksi jään, hän hymyilee.

Pariskunnan palava ihastus toisiaan kohtaan on käsin kosketeltavissa. Vapun jättäessä kaksikon kahdestaan suutelointi jatkuu nopeasti.

Lue myös: Maajussi-Kalle on tämän kauden ylivoimainen kirjekuningas! Yhden puolisoehdokkaan kanssa löytyy yllättävä yhteys: "Itsekin satun kannattamaan..."

- Jo esittelyvideossa minusta tuntui, että kaikki palaset loksahtelevat kohdalleen, ja sitten kun saavuin Naantaliin ja oli pikatreffit, niin tuntui se kemia välillämme, Niina muistelee.