fbq
Telkkari
22.10.2021 16:01
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: EVA-LIISA ORUPÕLD
Niko Saarinen
Lemmenleikit tv-ohjelmassa herättivät keskustelua - näin Niko Saarinen kommentoi tosi-tv-seksikohuaan
Telkkari
22.10.2021 16:01
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: EVA-LIISA ORUPÕLD

Maamme tosi-tv-kuningas Niko Saarinen piipahti Ex and the City Suomi -ohjelmassa, ja hänen vierailunsa herätti keskustelua sosiaalisessa mediassa ja ohjelman tähtien keskuudessa. Ohjelmassa Niko päätyi kiihkeisiin seikkailuihin naistenmiehenä tunnetun Rasmuksen kanssa.

Lue myös: Niko Saarinen päätyi intohimoisiin irstailuihin naistenmies-Rasmuksen kanssa kohutussa tosi-tv-sarjassa: "Kyllä on löyhä moraali minullakin!"

Niko myöntää hämmästyneensä hänen ja Rasmuksen tekemisten herättämästä keskustelusta.

- Eihän tuollaista ole nähty usein tosi-tv:ssä. Samalla herää kysymys: miksi sitä ei ole nähty? Ehkä pitäisi näkyä, jotta se olisi enemmän normaalia. Jos menet johonkin mökkibileisiin, ei miesten pussailu ole mikään iso asia. Tuossa siitä tehtiin iso asia, mikä tuli minulle yllätyksenä, Niko kertoo Jälkipuinti-ohjelmassa.

Lue myös: Näkökulma: Ex and the Cityn homosteluhihittely sai häpeämään silmät päästä – heteromiesten runkkufantasian aivopesemät aikuiset muuttuivat keskenkasvuisiksi elämänkoululaisiksi!

Jälkipuintia juontava Jenna Mäkikyrö on puhunut avoimesti hänen ja ohjelmassa mukana olevan Stellan seksisessioista, mutta ne eivät ole herättäneet sen suurempaa hämmästelyä. 

- Minua ärsyttää, että jos minä ja Stella olisimme lipittäneet rönttösiämme, ei siitä olisi tehty mitään. Onhan siellä käytetty seksileluja, mutta se ei ole edes sen arvoista, että se tulisi ohjelmaan. Sitten kahden miehen välinen juttu tulee, Jenna hämmästelee Nikolle.

Niko pohtii, vaikuttiko hänen persoonansa ja se, että hän on Niko Saarinen siihen, miten suureen rooliin hänen ja Rasmuksen tekemiset nostettiin.

- Jos tuo olisi tapahtunut jollekin muulle kuin minulle, olisiko se päätynyt noin isoon rooliin ohjelmassa? En usko. Se puolestaan saa pohtimaan, miksi ei olisi päätynyt. Koetaanko se jotenkin ”likaisena” tai asiana, jota ei voi näyttää? 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »