fbq
Telkkari
07.10.2021 17:01
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Inez
Lauri Ylönen uutuusohjelmassa perhetilanteestaan: toinen lapsi asuu Suomessa, toinen Yhdysvalloissa – ”Se on raskas tilanne”
Telkkari
07.10.2021 17:01
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Inez

Muusikko Lauri Ylönen nähtiin eilen keskiviikkona esitetyssä Stroy of My Life -ohjelmassa, jossa hän kertoi perhe-elämästään. Laurilla on vuonna 2008 syntynyt poika Julius avioliitostaan Paula Vesalan kanssa. Laurin ja hänen nykyisen puolisonsa Katriina Mikkolan poika syntyi vuonna 2017. Lauri asuu nykyisin Havaijilla, Yhdysvalloissa.

- Nyt olen ollut Suomessa. Tilanne on, että toinen poikani asuu äitinsä kanssa Suomessa, toinen asuu Havaijilla. Se on raskas tilanne. Elämä on vienyt siihen pisteeseen, että asumme tällä tavalla. Etenkin, kun on ollut tuo virus käynnissä, ei ole päässyt matkustelemaan niin kuin olisi halunnut, Lauri kertoi.

Lue myös: Uutuusohjelma paljastaa: Samu Haber oli perustamassa erotiikkaliikettä – esiintyi pornoteatterissa: ”Olin ottanut muutaman juoman”

Koronapandemian aiheuttamat haasteet ovat rasittaneet Lauria.

- On ollut vähän ikävä suuntaan ja toiseen. Elämä menee hyvin molemmissa maissa. Olemme sillä tavalla pärjäilleet. Välillä on rankkaa. Havaiji on toisella puolella maapalloa, ja sieltä kestää pitkälti yli 20 tuntia tänne. Viimeksi kesti 36 tuntia päästä Suomeen. Siihen karanteenit päälle.

Lauri kuvailee itseään hyväksi isäksi. Hän on opettanut etenkin vanhemmalle pojalleen, että elämän eri tilanteisiin kannattaa suhtautua pilke silmäkulmassa.

- Turha mököttäminen ei johda mihinkään. Kannattaa nauttia elämästä ja mennä omaa polkuaan. 

Story of My Life Inez-kanavalla (kanavapaikka 19) keskiviikkoisin klo 21. Jaksot on nähtävissä myös Inezin YouTube-kanavalla ja applikaatiossa.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »