fbq
Telkkari
24.02.2021 10:17
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen, Lars Johnson
Temptation Island Suomi -Mika ja Peppiina
"Kyllä käsi kävi pari kertaa reidellä!" Varatun Mikan ja sinkku-Peppiinan välit lämpenevät Temptation Islandissa: "Kai mä sittenkin olen vähän kiinnostunut"
Telkkari
24.02.2021 10:17
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen, Lars Johnson

Temptation Island Suomen tämän illan jaksossa sinkku-Peppiinan ja varatun Mikan välit lämpenevät entisestään.

Viime jaksossa Mikan kumppani Mirkku blokkasi Peppiinan, mikä tarkoittaa, ettei Mika saa viedä kyseistä sinkkunaista treffeille. Miestä ärsyttää blokki, sillä hänen mielestään hän tulee parhaiten toimeen Pepsun kanssa. Hän ei aio välttää sinkkunaista ja toteaakin aikovansa viettää aikaa Pepsun kanssa myös jatkossa.

Mika väittää kuitenkin, että haluaa kunnioittaa Mirkun päätöstä. 

- Kyllä mä silti vähän kunnioitan Mirkun päätöstä. Jos hän ei halua, että mä olen Pepsun kanssa, niin en mä sitten ole niin paljoo, miten mä ajattelin olla. Koska se ei ole toiselle osapuolelle sitten kivaa, Mika toteaa.

Lue myös: Oho, tekeekö tämä suosikkisinkku yllätyspaluun Temptation Island Suomeen?!

Temptation Island Suomi Mika

Käsi kävi reidellä 

Pepsu kertoo huomanneensa Mikan pitkät katseet, ja hänen mielestään mies yrittää vieläkin todistella asioita kumppanilleen Mirkulle.

- Uskon, että Mika yrittää tavallaan sanoilla osoittaa tyttöystävälleen, että hän on luottamuksen arvoinen. Mutta teot eivät välttämättä natsaa, Pepsu tilittää.

Lue myös: Mitä ihmettä?! Varatun Annan outo käytös paljastuu Temptation Islandissa: "Varmaan vaikutan aika seinähullulta"

Mika ja Henkka menevät lopulta illan päätteeksi nukkumaan ja makoilevat sängyssä. Mika kertoo olleensa omasta mielestään tähän asti kiltisti huvilalla.

- Kyllä pari kertaa kävi käsi reidellä, Henkka toteaa.

- Kenen reidellä? Mika kysyy.

- Pepsun, Henkka vastaa.

- Kävi vai? Mika jatkaa.

- Juu, Henkka toteaa.

- Kai mä sittenkin olen vähän kiinnostunut. 

Lue myös: Varattu Miranda joutuu katsomaan videolta, kun sinkku-Peppiina kiehnää hänen miehessään kiinni Temptation Island Suomessa: "Olihan siellä tissit naamassa jo aika nopeasti"

Temptation Island Suomi Mika Henkka
Tilaa Seiskan uutiskirje! »