fbq
Telkkari
23.02.2021 19:30
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Nelonen Media, Saku Tiainen
tähtivalmentajat the voice. Kuva Saku Tiainen
Kummallinen kolmenkimppa! Toni Wirtasen vierellä joku muu kuin vaimo Jannika - Danny ojentaa auttavan kätensä Apulannan jäsenille
Telkkari
23.02.2021 19:30
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Nelonen Media, Saku Tiainen

Kotimaisessa The Voice of Finland -laulukilpailussa alkavat ensi sunnuntaina kaksintaistelut, joissa kilpailivat yrittävät laulaa toisensa suohon. Voittaja säilyttää paikkansa oman tähtivalmentajansa tallissa, kun häviäjän voivat muut kaapata omiin joukkoihinsa. Kilpailijoista kiisteleviin artisteihin lukeutuvat Apulanta-yhtyeen Toni Wirtanen ja Sipe Santapukki, Maija Vilkkumaa, Redrama, Juha Tapio ja Pyhimys.

Samaan aikaan jokainen ohjelman tähtivalmentaja saa vierelleen apurin. Yhdellä valmentajatiimillä on kuitenkin yksi pää enemmän päätöksiä tekemässä, koska Apulanta-yhtyeen Toni ja Sipe ovat olleet sarjassa ohjeistavana parivaljakkona kauden alusta asti. 

Lue myös: "Muistatko anoreksiastaan ja huumeidenkäytöstään avoimesti puhuneen The Voice Kids -voittajan? Tältä suomalainen Molly Rosenström, 21, näyttää nykyään! 

Yllätyksellisin apuvalmentaja on varmasti rokkivalmentajien joukoissa, kun heidän vierelleen tulee musiikkineuvos Danny. Viime vuonna Tonin ja Sipen välissä oli iskelmätähti Katri Helena ojentamassa auttavan kätensä. Aikaisemmilla kausilla Toni valmensi kilpailussa yksin muutamana kautena. Tuolloin hänen apurinaan oli Sipe vuonna 2019 ja vaimo Jannika B vuonna 2018. 

- Me haluttiin vierellemme legenda, ja niin kuin tiedetään Suomessa sellaisia henkilöitä on to-del-la vähän. Onneksi me saatiin se kaikista suurin, Sipe sanoo.

sipe, toni ja danny
- Meidän apuvalmentaja on ollut pomona Tapio Rautavaaralle, Olavi Virralle ja Tauno Palolle, niin jos hänellä ei ole annettavaa meidän laulajille, niin ei sitten kellään, Sipe Santapukki sanoo. Kuva Saku Tiainen

Muita apuvalmentajia ovat artistit Erin, Jukka Poika ja Ellinoora.

Rokahtavaa poppia laulavan Maija Vilkkumaan tiimissä on vahvaa naisvoimaa, sillä hänen apunaan on Nylon Beat -yhtyeestä alun perin tunnetuksi tullut sooloartisti Erin.  

- Erin on valoisa ja positiivisuuden kautta käyvä persoona. Hän pystyy hyvin näkemään sen, että jotkut tarvitsevat silkkihansikkain käsittelyä ja jotkut haastamista, ja mistä on milloinkin kyse, niin siihen tarvitsen apua, ja häneltä sitä saa, Maija kertoo.

erin ja maija vilkkumaa
Maija on ensimmäistä kertaa mukana ohjelmassa tähtivalmentajana. Kuva Saku Tiainen

Iskelmälaulaja Juha Tapion apuvalmentajaksi saapuu reggae-artisti Jukka Poika.

- Haluan antaa parasta kilpailijoille. Jukalla on laaja-alainen musiikillinen tietämys ja ymmärrys. Hän on itse monipuolinen ja hyvä laulamaan ja osaa sitä kautta antaa vinkkejä laulajille, Juha Tapio kertoo. 

Lue myös: Pyhimyksestä uusi tähtivalmentaja The Voice of Finlandiin – ottaa hoiviinsa pudonneet kilpailijat!

Juhalla on ollut aikaisemmin apunaan laulaja Samuli Edelmann

juahtapio ja jukkapoika
Juha on kilpailussa toista kertaa tähtivalmentajana. Kuva Saku Tiainen

Räppäri Redramaa auttamaan tulee suosittu poplaulaja Ellinoora.

- Jos mä voisin jonkun neuvon antaa, niin kuuntele neuvoja, mutta luota vain itseesi, Ellinoora sanoo. 

Redrama on ollut tähtivalmentajista pisimpään ohjelmassa, sillä hän on osallistunut sarjaan viidellä eri kaudella. Hänen aikaisempia apuvalmentajia ovat olleet Brädi, Isac Elliot, Kasmir ja Diandra

ellinora ja redrama
- Ellinoora on mahtava artisti, huippulaulaja ja se, että on biisintekijä, niin sillä on merkitystä, Redrama kertoo. Kuva Saku Tiainen

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »