fbq
Telkkari
08.10.2021 19:31
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: EVA-LIISA ORUPÕLD
Kiusaamissyytöksiä! Jenna Mäkikyrö joutui armottoman somekritiikin kohteeksi – vastaa nyt väitteisiin
Telkkari
08.10.2021 19:31
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: EVA-LIISA ORUPÕLD

Ex and the City -ohjelmassa mukana oleva Jenna Mäkikyrö on joutunut kiusaamissyytösten kohteeksi sosiaalisessa mediassa.

Suorasanainen Jenna on yksi Ex and the Cityn räväkimmistä henkilöistä, ja hänellä on usein mielipide asiasta kuin asiasta. Hän puhuu suoraan, ja nyt osa katsojista on sitä mieltä, että hän kiusaa muita ohjelmassa olevia ihmisiä, etenkin naistenmiehenä tunnettua Rasmusta.

- Mielestäni kiusaaminen on todella iso sana. Jos olisin kiusannut jotain, sitä ei näytettäisi. Tuskin tuotantokaan haluaisi näyttää sellaista. Pitää myös muistaa, että jaksoissa näytetään koko päivästä parikymmentä minuuttia. Vuorokaudessa on 24 tuntia, joten on aika monta muuta asiaa, jotka ovat tapahtuneet tuolla, Jenna kertoo Seiskan Jälkipuinti-ohjelmassa.

Vaikka Jenna sanoo ajoittain mitä sylki suuhun tuo, ei hän halua tarkoituksella loukata ketään.

- Vaikka puhun suoraan ja sanon välillä rumasti, osaan myös pyytää anteeksi.

Lue myös: Näkökulma: Ex and the Cityn homosteluhihittely sai häpeämään silmät päästä – heteromiesten runkkufantasian aivopesemät aikuiset muuttuivat keskenkasvuisiksi elämänkoululaisiksi!

Rajuja kommentteja

Jenna sanoo käyneensä joidenkin katsojien kanssa hyviä keskusteluja sosiaalisessa mediassa. Samaan aikaan muun muassa Jodelissa hänestä kirjoitetaan erittäin rumasti.

- Löydän keskusteluja siitä, että minulla on rumat huulet tai että olen pyöreässä kunnossa, niin tuo on mielestäni kiusaamista. Et ala haukkua kenenkään ulkonäköä. Siellä moralisoidaan minun kiusaamistani kiusaamalla minua.

Jenna on erittäin pahoillaan siitä, että hänen uusi poikaystävänsä on joutunut osaksi someryöpytystä.

- Jos koetaan, että olen helppo kohde, niin se on minulle ihan sama. Siinä vaiheessa, kun keskusteluihin vedetään poikaystävänikin, niin se ei ole ok.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »