fbq
Telkkari
17.05.2021 18:02
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Atte Kajova, Timo Korhonen, Panu Hörkkö
Petra Olli
Kännissä presidentinlinnassa! Petra Olli paljasti totuuden itsenäisyyspäivän juhlista: ”Oltiin aika tuiterissa siellä”
Telkkari
17.05.2021 18:02
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Atte Kajova, Timo Korhonen, Panu Hörkkö

Big Brother -talon vip-asukkaat ovat vähentyneet viiteen julkkikseen, kun kilpailussa on vielä mukana Nina Mikkonen, Sara Forsberg, Aleksi Valavuori, Markku Pulli ja Petra Olli

Heidän maanantaiaamunsa alkoi huvittuneella vitsailulla, kun viisikko hengaili talon pihalla auringosta nauttien. 

- Muistakaa sitten, kun itsenäisyyspäivä lähestyy, niin tarkkailla postia. Saadaan kutsu pressanlinnaan, Nina vitsaili naureskellen. 

Aleksi jatkoi läpän heittoa lisäämällä, että taloon osallistuneista ainakin parhaan seitsemän joukkoon päässeet saavat kutsun.

Lue myös:  Roni Bäck ja Pinja Sanaksenaho häädettiin Big Brotherista 

- Kyl Sale on tsiigannu sil öögäl. Käsittämättömän suuria suomalaisia, Aleksi heitti. 

Maininta itsenäisyyspäivän vastaanotosta sai Markun pohtimaan, ketkä vip-asukkaista ovat olleet Linnan juhlissa. Hän päätyi siihen tulokseen, että aiemmin tosi-tv-kisasta pudonneen mäkihyppääjän Toni Niemisen lisäksi ainakin entinen painija Petra on saanut kutsun. 

- Petra, miltä maistuu booli siellä? Markku kysyi. 

- On se aika tiukkaa, maailmanmestari vastasi. 

petra olli ja miesystvä
Painija voitti maailmanmestaruuden Budapestissa vuonna 2018. 

Petran vastaus saa kaikki kiinnostumaan tarkemmin ja ihmettelemään, voiko arvostetussa juhlassa tosiaan olla hyvin alkoholipitoista juomaa tarjolla. 

- En mä tiedä. Tuntui, kun joi niitä kannunloppuja, niin se oli pelkkää käsidesiä. Mut oli se ihan ok, hän tarkensi.

Tämän jälkeen Markku halusi tietää, onko juhlien vieraat selvästi päihtyneessä tilassa. Petran mukaan se riippui hyvin paljon ihmisistä, ja hän myönsi olleensa itse hieman humalassa viime kerralla presidentinlinnassa. 

Lue myös: Janne Porkka putosi Big Brotherista 

Hän oli viimeksi juhlassa vuonna 2018, jolloin hän esitteli miesystävänsä ensimmäistä kertaa. Petran mukaan häntä hieman häiritsi, kun hänen kuvansa oli päätynyt Seiskan sivuille, missä hänellä oli naama irvessä.   

- Hoiperteli linnan juhlien jatkoilta -kauhea aukeaman juttu. Kyllä me nyt oltiin aika tuiterissa siellä, mutta vitsi, Petra paljasti.

Kyseinen juhla oli hänestä myös erikoinen verrattuna aikaisempiin kertoihin, kun hän on presidentin kemuissa ollut itsenäisyyspäivänä.

- Kahdella ensimmäisellä kerralla siellä oli hirveä jono, niin nyt ei ollut yhtään. Se jono pätki ja pätki. Ihmisiä ei päästetty sisälle jotenkin. Kun päästiin sisään, niin sanottiin: ”Viekää äkkiä takit narikkaan, jos haluatte ehtiä kättelemään presidenttiä.” Oltiin vähän, että nyt juostaan sitten ja mennään. Ei siellä ollut oikeasti mikään kiire, mutta sinne jäi sellaisia välejä, Petra kertoi

Ninan mukaan se välittyi myös tv-lähetyksessä tuolloin.

- Hauskaa siellä on. Ihan hemmetin ahdasta ja kuumaa, Petra lopetti. 

petra olli ja miesystvä 1
Tätä ilmettä Petra demonstroi muille vip-asukkaille.