fbq
Telkkari
10.03.2021 10:01
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Seiskan Toimitus
Johanna Pakonen sairastui pahasti – lääkärit neuvottomina testitulosten edessä!
Telkkari
10.03.2021 10:01
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Seiskan Toimitus

Laulaja Johanna Pakonen taisteli terveytensä kanssa useita viikkoja Selviytyjät Suomen kuvausten jälkeen.

Johanna äänestettiin ulos Selviytyjät Suomesta viime lauantaina nähdyssä jaksossa. Hän oli sairastunut kilpailun alkutaipaleella, eikä hän pystynyt osallistumaan aikaisemmin järjestettyyn palkintotehtävään.

- Kun lähdin pois selviytyjistä, minähän pääsin kotiin heti, koska minun piti mennä karanteeniin. Meidät tutkittiin laajasti ennen kuvauksia, ja kaikki oli silloin ok. Sairastuin kuvauksissa yllättäen. Se tuli minullekin yllätyksenä, minulla ei ollut mitään ennakoivia juttuja. Yhtenä aamuna vain oli kuumetta, Johanna kertoo Seiskan Heimoneuvostossa.

Lue myös: Niko Saarinen laittoi Selviytyjät Suomi -voittaja Miska Haakanan tilille teoistaan: ”Käytit Virpiä hyväksesi!"

Kotiin päästyään Johanna ravasi testeissä, koska kuume ei laskenut.

- Se vain seilasi edestakaisin. Ensin menin koronatesteihin, ja se oli negatiivinen. Sen jälkeen otettiin uudet keuhkokuvat ja laajat verenkuvat eli kaikki, mitä otettiin ennen kuvauksiin lähtöä. Mitään ei löytynyt, mutta veriarvoni olivat aivan viturallaan. Lääkäri sanoi, että koska hän ei löydä enää mitään arvoista ja muista, niin se voi olla myyräkuume tai rokko.

Yhtenä päivänä Johanna huomasi terveydentilansa muuttuneen paremmaksi.

- Olin ollut kipeänä viisi viikkoa, ja sitten kuume vain loppui. Jonkin lääkekuurin sain muutaman viikon jälkeen.

Laulaja pohti, vaikuttiko Selviytyjät Suomen ympäristö sairastumiseensa.

- Emmehän me putsanneet marjoja, joita söimme metsästä. Ja tehtäväpaikoilla ei ollut mitään tuttuja riukupaikkoja. Mehän vain juoksimme metsään, eikä siellä ollut papereita tai sellaisia hygieniavälineitä käytössä.

Yhteistyössä Huippukiva.fi

Seiskan Heimoneuvoston yhteistyökumppanina toimii Huippukiva.fi. Seiskan lukijat saavat alennusta huipputuotteista ja kondomipaketin kaupan päälle.

Tsekkaa tarjoustuotteet täältä.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »