fbq
Telkkari
25.03.2021 21:02
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen, Lars Johnson
Temptation Island Suomi Miranda Mirkku
Itkuinen tilitys! Mirkun tunnemyrsky purkautuu vasta iltanuotion jälkeen TIS-Extrassa: "En ole niin hullu kuin ne ajattelee!"
Telkkari
25.03.2021 21:02
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen, Lars Johnson

Tämän illan (25.3.) Temptation Island Suomi Extrassa varatut naiset matkaavat iltanuotiolta takaisin villalle. 

Sonya ja Mirkku istuvat autossa vierekkäin. Mirkku on poissa tolaltaan nähtyään kumppaninsa Mikan videon. Mika viihtyi videolla taas Pepsun seurassa, ja he pussailivat useita kertoja estoitta. 

- Se sanoi just Pepsulle, että hän ei ole tuntenut tällaisia tunteita ennen, Mirkku itkee.

- Niinku sun kanssa? Sonya kysyy.

- Pepsun kanssa. Mulla on niin paska fiilis, koska Mika on sanonut minulle nuo samat asiat, Mirkku vastaa.

Lue myös: TIS-Julian käsitys puolisostaan Henkasta muuttuu iltanuotiolla täysin - seuraa rakkaansa seksisessiota: "Kuulostaa siltä, etten ole tuntenut koko ihmistä"

Onko suhteella vielä mahdollisuus?

Mirkku on sanonut haluavansa vielä yrittää korjata heidän parisuhdetta. Mutta hän pelkää nyt, ettei Mika enää halua häntä takaisin.

- Minusta tuntuu ettei Mika anna mahdollisuutta näyttää, miten olen muuttunut. En ole niin hullu kuin ne ajattelee. Kaikki ajattelee, että Mika on myrkyllisessä parisuhteessa minun takia, Mirkku itkee.

Lue myös: No nyt on jo härskiä! Varattu Henkka ja sinkku-Joanna yltyvät vauhdikkaaseen seksisessioon muiden silmien edessä Temptation Islandissa: "Sieltä alkoi kuulua kaikenlaista voihkintaa..."

Temptation island suomi extra mirkku sonya
Tilaa Seiskan uutiskirje! »