fbq
Telkkari
01.01.2022 08:30
Teksti: Jasmin Vainio|Kuvat: All Over Press ja HBO Max
Harry Potter -tähdet Emma Watson, Daniel Radcliffe ja Rupert Grint
Harry Potter -näyttelijät ahdistuivat lapsitähteydestä - yksinäinen Emma Watson halusi jättää leffasarjan: Olin peloissani
Telkkari
01.01.2022 08:30
Teksti: Jasmin Vainio|Kuvat: All Over Press ja HBO Max

Lauantaina uudenvuoden päivänä (1.1.) Harry Potter -faneille on luvassa herkkua, kun elokuvan näyttelijät kokoontuvat jälleen yhteen juhlavuoden kunniaksi erikoisjakson merkeissä. Harry Potter 20-vuotisjuhla: Paluu Tylypahkaan  -erikoisjakso on nähtävillä HBO Maxilla.

Harry Potter ja viisasten kivi sai ensi-iltansa 20 vuotta sitten. 

Jaksossa Hermionea näyttelevä Emma Watson ja Ronald Weasleyä näyttelevä Rupert Grint paljastavat, että meinasivat jättää roolinsa Harry Potter -elokuvasarjassa, sillä lapsitähteys oli heille oma kamppailunsa. 

He nousivat tähteyteen vuonna 2001 ensimmäisen elokuvan ilmestyttyä. Näyttelijät eivät olleet saavuttaneet tuolloin vielä edes teini-ikää. 

31-vuotiaalle Watsonille totuus iski vasten kasvoja vuonna 2007, kun Harry Potter ja Feeniksin kilta -elokuva ilmestyi.

Hän kertoo kirjoittaneensa tuolloin päiväkirjassaan yksinäisyydestään ja kuinka kuuluisuus oli näyttänyt todelliset kyntensä. 

– Olin peloissani. Tajusin olevani käännekohdassa, jossa tajusin, että tämä on nyt ikuista. 

Harry Potter
Ensimmäisestä Harry Potter -elokuvasta on kulunut jo 20 vuotta. Elokuvan tähdistä Emma Watsonista, Daniel Radcliffestä ja Rupert Grintistä tuli maailmantähti.

33-vuotias Grint kertoo kokeneensa samanlaisia tunteita kuin Watson. 

– Emme kuitenkaan puhuneet koskaan asiasta. Luulen, että kävimme läpi sitä itseksemme. Meille ei tullut varmastikaan mieleen, että meillä kaikilla voisi olla samanlaisia tunteita. 

Neljän viimeisen elokuvan ohjaaja Davis Yatesin korvaan olivat kantautuneet Watsonin ajatukset poislähdöstä. 

– David Heyman ja muut puhuivat minulle, ettei ole varma, haluaako Emma tulla tekemään enää uutta Potteria. 

Watson kertoo kuitenkin tajunneensa, että poislähteminen olisi ollut virhe. 

– Fanit halusivat aidosti sinun menestyvän, ja meillä kaikilla on aidosti toistemme tuki. Kuinka hienoa se onkaan, Watson toteaa. 

Harry Potter 20-vuotisjuhla: Paluu Tylypahkaan saa ensi-iltansa HBO Maxilla 1.1.2022. Kaikki Harry Potter -elokuvat ovat katsottavissa HBO Maxilla.
Lähde: Daily Mail 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »