Vesa ja Sini

Ensitreffit alttarilla: Vaimo ärsyyntyy ja ahdistuu kyyneliin häämatkalla

Telkkari | 21.09.2021 05:05

Tämän päivän Ensitreffit alttarilla -jaksossa nähdään yhden hääparin välien viilenevän. Venla ja Karl suuntaavat häämatkallaan kohti Kristiinankaupunkia, kun Venla saa ahdistuskohtauksen automatkalla ja alkaa itkeä.
– Mua alkoi ahdistaa kauheesti. Enkä osannut oikein määritellä, että mistä se ahdistus tuli. Ylipäätänsä tää koko asia. Ei mitenkään henkilökohtaisesti Karlia kohtaan, hän selittää.
Venla tunnustaa, että hänellä on kova tunnemyrsky meneillään. Naimisiin meno tuntemattoman kanssa ja pitkät päivät lyhyillä yöunilla ovat koetelleet häntä.
– Sit kun mulle tulee ahdistus, niin mun on pakko ahdistua, koska mä en voi piilottaa sitä, hän toteaa.
– On tietynlainen paine siitä, että täytyy onnistua. Me ollaan tunnettu kolme päivää, ja itsellenikin tulee aika yllätyksenä nää ahdistuskohtaukset.
 

Ensitreffit alttarilla
Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa avioitunut pariskunta tutustuu vähitellen.

Myöhemmin käy ilmi, että Karl syyttää Venlan huonosta olosta itseään, mikä taas ärsyttää Venlaa, ja heidän välinsä ovat kiristyneet.
– Karl on mua lohduttanut, ja hänelle on tullut siitä riittämätön olo, ja mä olen ärsyyntynyt siitä, että häntä harmittaa se niin paljon. Se oli sellainen pieni umpikuja, Venla avaa.
Tämä ei ole myöskään ainoa asia, joka Venlaa on alkanut Karlissa vaivata. Karl on kertonut hänelle havainneensa aiemmin, että ihmisten on vaikea kiinnostua hänestä.
– Mua ärsyttää suunnattomasti, että sä aattelet tolleen. Sun pitäis ajatella, että sä oot spesiaali just sen takia ku oot semmonen ku oot, niin ihmiset kiinnostuu susta.
Pari yrittää keskustella asioista veneretkellä, mutta tunnelma on jäykkä.
– Eiks tää homma jo sovittu. Että säkin haluat saada tän toimimaan, etkä ole luovuttamassa, Karl varmistelee vaimoltaan. 

Ensitreffit alttarilla tiistaisin mtv-palvelussa ja klo 21.00 MTV3-kanavalla.

Teksti:Anuliina Liukkonen
Kuvat:MTV3
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!