fbq
Telkkari
30.11.2021 12:16
Teksti: Anuliina Liukkonen|Kuvat: MTV3
Niina ja Lari
Ensitreffit alttarilla: Niina ja Lari tekivät päätöksensä: "Me ollaan tasavertaisia"
Telkkari
30.11.2021 12:16
Teksti: Anuliina Liukkonen|Kuvat: MTV3

Ensitreffit alttarilla -ohjelman tiistain 30.11. jaksossa nähdään, mitä parit päättävät avioliittojensa jatkosta. Juttu sisältää juonipaljastuksia. Jakso on jo katsottavissa mtv-palvelussa.

Niina ja Lari
Niinan ja Larin tarina on ollut hyvin romanttinen alusta alkaen.

Niinan ja Larin juttu lähti luistamaan heti hääpäivänä niin hyvin, että suhteessa on edetty pikavauhtia. Jo pian häämatkan jälkeen he alkoivat puuhata virallista yhteen muuttoa, ja Niina luopui omasta asunnostaan.

Lue myös: Ensitreffit alttarilla -parit vihitään – Yhdellä parilla natsaa heti ensinäkemällä: "Tuli vau-fiilis!"

Niina kuvailee kauden päätteeksi asiantuntijoille nähneensä Larin silmistä heti ensisilmäyksellä, että siellä on sitä jotakin. Hän tosin toteaa, että vihkiminen oli niin jännittävä tilanne, että se on pyyhkiytynyt pois hänen mielestään.
– Muistan, kun kävelin rappuset alas, ja ajattelin että älä kaadu, älä kaadu. Sitten mulla vetää ihan pimeeksi, ja mä en vaan muista siitä mitään.  

Tosi hyvä boogie

Lue myös: Tätä ei ole nähty Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa koskaan aiemmin, luvassa historiallinen päätös: "Tää on ihan siirappia"

Niina ja Lari kertovat asiantuntijoille jatkavansa liittoaan. 
– Meillä on tosi hyvä olla yhdessä. On tosi hyvä boogie. Tää on se nainen ja vaimo, jonka kanssa haluan jatkaa yhteistä matkaa. Eli tahdon, Lari sanailee.
– Larista on tullut mun kumppani. Me ollaan tasavertaisia ja tuetaan toisiamme. Kai Larista on tullut jo vähän niinku mun perhettä, Niina pohtii.

Ensitreffit alttarilla tiistaisin mtv-palvelussa ja klo 21.00 MTV3-kanavalla. Tiistaina 7.12. nähdään vielä Mitä heille kuuluu nyt? -jakso.