fbq
Telkkari
30.12.2021 16:02
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: EVA-LIISA ORUPÕLD
Dramaattisesti Temptation Islandissa eronnut Tony ex-rakkaastaan: "Ollut helpompi puhua asioista pomoni kuin Jeminan kanssa"
Telkkari
30.12.2021 16:02
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: EVA-LIISA ORUPÕLD

Temptation Island Suomesta kesken kaiken lähteneet Tony ja Jemina erosivat dramaattisesti viimeisellä iltanuotiollaan. Tony puhui negatiivisesti Jeminasta lähes jatkuvasti, mikä satutti Jeminaa.

Tony vieraili Seiskan TIS-Iltaroviossa kertomassa hänen ja Jeminan suhteen haasteista. Ongelmia oli ollut jo pitkään ennen kohusarjan kuvauksia.

- Se ei välttämättä näkynyt katsojille, mutta minä kamppailin niiden asioiden kanssa kuvauksissa. Parisuhteemme asiat, jotka sanoin ääneen, ovat olleet sisälläni koko ajan. En vain kehdannut sanoa niitä itselleni ääneen. Kamppailet asioiden kanssa, koska rakastat toista yli kaiken… Jeminassa on paljon hyviä puolia, ja hän on maailman ihanin ihminen. Sitten, kun tulee negatiivisia juttuja, niiden kanssa kamppailee ja on henkisesti vaikea olla, Tony sanoi.

Lue myös: Temptation Island Suomi: Tony ja Jemina eroavat - tyttöystävää suurempi menetys saa miehen itkemään: "Se syö miestä"

Puolitoista vuotta seurustelleen ex-parin ongelmana oli myös se, etteivät he osanneet keskustella vakavista asioista.

- Olemme molemmat sellaisia, että haluamme pitää hauskaa. Se menee sellaiseksi, ettei toista osaa ottaa tosissaa, koska se on vitsailua ja naurua.

Kun yrittää keskustella vakavasti, menee toisella luu kurkkuun tai hermot menee, Tony kertoi.

- Olemme molemmat sanallisesti vahvoja persoonia. Siinä on ollut kommunikaation puute. Minun on ollut helpompi puhua asioista pomoni kanssa kuin kotona Jeminan, hän jatkoi.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »