Seuraajat villiintyivät! Ellen Jokikunnas paljasti superhelpon perunareseptinsä: "Saako tästä sydänkohtauksen?"
Italialainen juusto antaa perunoille mitä maittavimman maun.
Juontaja Ellen Jokikunnas, 47, paljasti seuraajilleen maittavan perunareseptinsä.
Italiassa ihanassa trullitalossa asuvan Ellenin herkkuruoka saa lisämakua – mistäs muustakaan – kuin kovasta italialaisesta juustosta, parmesaanista.
Maustetut perunat paistetaan rapeiksi uunissa ja niitä dipataan sitten pestodippiin. Ohje on saanut seuraajat villiintymään.
- Herahtipa vesi kielelle, nam, eräs kehuu.
- Näyttääpä hyvältä....saako tästä sydänkohtauksen jälkiruuaksi jos syöpi ison satsin, toinen veistelee.
- Ehdottomasti testiin! kolmas vannoo.
Tee näin
Ellenin rapeat parmesaaniperunat peston kera valmistuvat seuraavasti:
Tarvitset:
- Oliiviöljyä
- Valkosipulia
- Paprikamaustetta
- Chilihiutaleita
- Kuivattuja yrttejä
- Suolaa ja pippuria
"Sekoita öliiviöljyyn haluamasi mausteet ja vähän raastettua parmesaania. Sekoita halkaistut potut raakoina öljyseokseen. Lado parmesaanilla vuorattuun vuokaan. Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia".
Perunoille sopivan dipin Ellen on koostanut vain kahdesta ainesosasta. Sekoita vain toisiinsa jogurtti ja pesto, ja dippi on valmis.
Lähde: Ellenin Instagram
Alla olevalta videolta näet käytännössä, miten helposti annos valmistuu.
Ellenin ja hänen Jari-miehensä sekä Reino-koiransa uutta elämänvaihetta saadaan seurata Unelmia Italiassa -sarjassa pian toisen tuotantokauden voimin, kun sarja saa jatkoa.