Saariston Martan resepti: Soppaa suven herkuista

Saariston Martan resepti: Soppaa suven herkuista

Kesällä on paljon kotimaisia kasviksia tarjolla ja niistä pitävät niin nuoret kuin vanhemmatkin.

Mainos
Mainos päättyy

Kesäinen keitto maistuu parhaimmalta tuoreista raaka-aineista keitettynä – värejä ja makuja löytyy. Muistathan myös, että paras makuelämys syntyy, kun jätät keiton kasvikset hieman napakoiksi.

Kotimaiset vihannekset ovat nyt parhaimmillaan.
Kotimaiset vihannekset ovat nyt parhaimmillaan.

Raaka-aineet ateriaan:

Litra vettä

Litra maitoa (0,89 €) 

Mainos
Mainos päättyy

Kukkakaalia (0,80 €)

Parsakaalia (0,80 €)

Nippu porkkanaa (1,25 €)

Nippu sipulia (1,25 €)

Nippu retiisiä (1,00 €)

Parisen desiä uusia herneitä (0,40 €)

1 dl kuohukermaa (0,60 €)

Mainos
Mainos päättyy

Suolaa

Tilliä

Persiljaa

Tee suvisoppa näin:

Huuhtele ja paloittele kaikki kasvikset tasakokoisiksi. Kaada kattilaan vesi ja maito. Lisää sekaan soppatarpeet ja tsupattele keitellen niin, että kasvikset kypsyvät napakoiksi. Lisää lopuksi kerma sekä ropsaus suolaa. Kiehauta ja annostele lautaselle. Lisää vielä halutessasi tilliä, persiljaa ja vaikka palanen juustoa. 

Höystä soppa parilla juustoviipaleella.
Höystä soppa parilla juustoviipaleella.

Hinta yhteensä 7,00 €.

Mainos
Mainos päättyy

Herkullisia kesäpäiviä!

Lisää reseptivinkkejä löydät saaristonmartta.fi

Mainos
Mainos päättyy
Ladataan