Ruokaguru paljastaa: Tämän huippuluokan raaka-aineen saat nyt halvalla: "Hapot ja makeus tasapainossa"

Juuri nyt halpaketjun valikoimassa on yllättävä helmi.
Mainos
Mainos päättyy
Vuosittain valittavan Suomen 50 parhaan ravintolan listaamisen takana on todellinen ravintoloiden superasiakas. Viisi tähteä -lehden päätoimittaja Eeropekka Rislakki on jatkuvasti tuntosarvet pystyssä laadukkaan ravintolaruoan ja kotikokkailun saralla ja hänen johdollaan valitaan myös 1400 ravintola-alan ammattilaista, jotka saavat kutsun äänestämään Suomen parhaimmista ravintoloista.
KIRJAUDU JA LUE!
Pääset lukemaan tämän yli vuoden vanhan artikkelin kirjautumalla sisään Seiska-tililläsi.
Jos sinulla ei vielä ole Seiska-tiliä, sen luominen onnistuu parilla klikkauksella eikä se maksa mitään.
Ei vielä tiliä? Luo tili tästä.
Mainos
Mainos päättyy