Ruokaguru paljastaa: Tämän huippuluokan raaka-aineen saat nyt halvalla: "Hapot ja makeus tasapainossa"

Ruokaguru paljastaa: Tämän huippuluokan raaka-aineen saat nyt halvalla: 'Hapot ja makeus tasapainossa'

Juuri nyt halpaketjun valikoimassa on yllättävä helmi.

Mainos
Mainos päättyy
Vuosittain valittavan Suomen 50 parhaan ravintolan listaamisen takana on todellinen ravintoloiden superasiakas. Viisi tähteä -lehden päätoimittaja Eeropekka Rislakki on jatkuvasti tuntosarvet pystyssä laadukkaan ravintolaruoan ja kotikokkailun saralla ja hänen johdollaan valitaan myös 1400 ravintola-alan ammattilaista, jotka saavat kutsun äänestämään Suomen parhaimmista ravintoloista.

KIRJAUDU JA LUE!

Pääset lukemaan tämän yli vuoden vanhan artikkelin kirjautumalla sisään Seiska-tililläsi.

Jos sinulla ei vielä ole Seiska-tiliä, sen luominen onnistuu parilla klikkauksella eikä se maksa mitään.

KIRJAUDU

Ei vielä tiliä? Luo tili tästä.

Mainos
Mainos päättyy
Ladataan
Ruokaguru paljastaa: Tämän huippuluokan raaka-aineen saat nyt halvalla: "Hapot ja makeus tasapainossa"