Nyt jysähti! Vappu Pimiältä mehevä paljastus: Näin loihdit herkullista mustikkahilloa

Tällä reseptillä teet poimimistasi mustikoista ihanaa hilloa.
Mainos
Mainos päättyy
Metsät ovat täynnä mustikkaa ja nyt niistä on hyvä aika valmistaa hilloa talven varalle.
Video: Vappu jakaa saaristolaisleivän reseptin.
Ruokakirjoistaan tuttu Vappu Pimiä paljastaa nyt herkullisen hillonsa salaisuudet.
Vappu tunnetaan jakamistaan hittiresepteistä, jotka löytyvät hänen Instagram-tilinsä kohokohdista.
Mainos
Mainos päättyy
Nyt hän kertoo uusimmassa kohokohdassa, miten valmistaa "mustikka-mummahillonsa".
Vapun hilloon makua tuo kardemumma, joka lisätään vasta keittämisen lopussa.
– Se kardemumman maku säilyy, enkä keitä sitä enää tuolla, Vappu selostaa videolla kuoriessaan vaahtoa keitoksensa pinnalta reikäkauhalla.
- 4,5 litraa mustikoita
- 1dl vettä
- 1kg hillosokeria
- 2rkl murskattua kardemummaa
- Keitä kattilassa noin 15-20 minuttia. Kuori pari kertaa vaahtoa pinnalta reikäkauhalla. Lisää jauhettu kardemumma vasta loppuvaiheessa. Kaada puhtaisiin purkkeihin.
Vapun mustikka-mummahillo
Tarvitset:
Tee näin:
Resepti: Instagram @vappendaali
Mainos
Mainos päättyy