Nyt jysähti! Vappu Pimiältä mehevä paljastus: Näin loihdit herkullista mustikkahilloa

Nyt jysähti! Vappu Pimiältä mehevä paljastus: Näin loihdit herkullista mustikkahilloa
20240827, Helsinki. Tanssii tähtien kanssa Rosa Nauha. Kuvassa Vappu Pimiä.

Tällä reseptillä teet poimimistasi mustikoista ihanaa hilloa.

Mainos
Mainos päättyy

Metsät ovat täynnä mustikkaa ja nyt niistä on hyvä aika valmistaa hilloa talven varalle.

Video: Vappu jakaa saaristolaisleivän reseptin.

Ruokakirjoistaan tuttu Vappu Pimiä paljastaa nyt herkullisen hillonsa salaisuudet.

Vappu tunnetaan jakamistaan hittiresepteistä, jotka löytyvät hänen Instagram-tilinsä kohokohdista.

Mainos
Mainos päättyy

Nyt hän kertoo uusimmassa kohokohdassa, miten valmistaa "mustikka-mummahillonsa".

Vapun hilloon makua tuo kardemumma, joka lisätään vasta keittämisen lopussa.

– Se kardemumman maku säilyy, enkä keitä sitä enää tuolla, Vappu selostaa videolla kuoriessaan vaahtoa keitoksensa pinnalta reikäkauhalla.

    Vapun mustikka-mummahillo

    Tarvitset:

  • 4,5 litraa mustikoita
  • 1dl vettä
  • 1kg hillosokeria
  • 2rkl murskattua kardemummaa
  • Tee näin:

  • Keitä kattilassa noin 15-20 minuttia. Kuori pari kertaa vaahtoa pinnalta reikäkauhalla. Lisää jauhettu kardemumma vasta loppuvaiheessa. Kaada puhtaisiin purkkeihin.
  • Resepti: Instagram @vappendaali

Mainos
Mainos päättyy
Ladataan
Nyt jysähti! Vappu Pimiältä mehevä paljastus: Näin loihdit herkullista mustikkahilloa