Natalie Koivulta herkullinen ulostulo

Natalie on pyhittänyt somensa luonnolle ja hyvinvoinnille, vaikka arjessa myrskyäisikin.
Ex-jääkiekkoilija Mikko Koivun tuore vaimo Natalie Koivu (ent. Dillon) työskentelee sosiaalisen median parissa.
Pariskunta on saanut osakseen runsaasti mediahuomiota Mikon ja ex-puoliso Helena Koivun riitaisan avioeron tiimoilta. Helena on toistuvasti kommentoinut eroaan julkisesti. Nattie sen sijaan on ottanut tilanteeseen huomattavasti rauhallisemman lähestymistavan.
Hyvinvointia luonnossa ja keittiössä
Nattien somefeedi huokuu seesteistä tunnelmaa. Tumma kaunotar jakaa materiaalia muun muassa erilaisten urheiluharrastusten parista. Julkaisujen perusteella hän viihtyy loistavasti luonnossa, eikä uskalias Nattie kaihda edes perisuomalaista avantouintia.
Natalie keskittyy sosiaalisessa mediassa siis pitkälti hyvinvointisisältöön. Sen tiimoilta hän jakaa silloin tällöin myös erilaisia ruokavinkkejä. Hiljattain Nattie jakoikin someseuraajilleen oivallisen välipalareseptin.
Nattie paljastaa rakastuneensa jo nuorena kreikkalaisiin seesamimakeisiin. Hän kertoo kehittäneensä oman reseptinsä herkusta voidakseen valita, mitä hän haluaa välipalansa todella sisältävän.
Makeat seesamipatukat
3,5 kupillista (n. 800ml) siemeniä valintasi mukaan (esimerkiksi pellavan-, kurpitsan-, seesamin-, auringonkukan- tai hampunsiemeniä)
1 kuppi (noin 250 ml) hyvää hunajaa
1 sitruunan kuori
Ripaus suolaa
Tee näin:
Kuumenna hunajaa keskilämmöllä kattilassa. Yhdistä siemenet ja suola kulhossa ja lisää hunajan sekaan. Sekoita hyvin. Ota kattila pois lämmöltä ja lisää sitruunankuori. Painele seos tasaisesti leivinpaperilla vuorattuun vuokaan. Paista 150 asteisessa uunissa 30-40 minuuttia. Tasaisen lopputuloksen saamiseksi pannua kannattaa kääntää noin puolessa välissä. Anna jäähtyä tovi ja leikkaa sopivan kokoisiksi paloiksi.