Harri Syrjänen paljastaa suosikkijälkiruokansa: "Niin tajuttoman hyvä ja simppeli"

Huippukokki paljastaa resepteineen suosikkijälkiruokansa.
Kokkisota-ohjemastakin tuttu keittiövelho Harri Syrjänen, 55, loihtii jälkiruokasuosikkinsa.
Harri Syrjänen paljastaa, että hänen suosikkinsa jälkiruoista on ranskalainen klassikko Crème brûlée.
– Jos yksi jälkkäri pitäis valita mitä söisin loppuelämäni se ois Crème Brûlée. Tää on vaan niin tajuttoman hyvä ja simppeli. Usein ne yksinkertaiset asiat on parhaita, Harri kirjoittaa Instagramissa.
Huippukokin versiossa jälkkäriherkku saa lisätvistiä rosmariinista.
– Jotenkin toi samettinen pehmeys ja rapea pinta saa mun sielun hyrräämään. Rosmariini tuo tohon mukavaa finessiä, mutta sen voi toki jättää pois jos tykkää perus Brûléesta.
Harrin kermaiseen vanukkaaseen tulee 3 dl kuohukermaa, 1 dl maitoa, 0,6dl sokeria, 2 rosmariininoksaa, 1 vaniljatanko, 4 keltuaista sekä sokeria kuorrutukseen.
Harri näyttää videollaan, kuinka homma näppärästi hoidetaan - jopa ilman paitaa.
Harri Syrjänen paljastaa vaietun salaisuuden uuden talonsa kanssa: "Avoinna kaikille"
Harrin Crème brûléen valmistuohje:
Kiehauta kerma, maito, sokeri, rosmariini ja halkaistu vaniljatanko. Sammuta liesi ja anna jäähtyä 30 min. Erottele sillä aikaa keltuaiset. Siivilöi lämmin kermaseos keltuaisten päälle ja vatkaa sekaisin kevyesti.Kaada uuninkestäviin kuppeihin (4 kpl) ja kypsennä 100 asteisessa uunissa 55 min. Anna jäähtyä kylmässä 2h. Ripottele pintaan sokeria ja polta sokeri toholla tai grillivastuksen alla.
Harri Syrjänen julkaisi harvinaisen kuvan lastensa kanssa

Uusi unelma! Kokki Harri Syrjänen vaihtoi töitä: "Olen super innoissani"