Edullista makumatkailua – katso Saariston Martan resepti

Edullista makumatkailua – katso Saariston Martan resepti

Makumatkailua voi harrastaa hyvän ruoan parissa edullisesti myös suvisessa Suomessa.

Mainos
Mainos päättyy

Otin käyttöön 30 vuotta sitten kirpputorilta ostamani savipadan. Ateriaksi laitoin broilerin koipia uunikasviksin. 

Tämä ruoka valmistuu uunissa omissa oloissaan ja itselle jää hyvää aikaa nauttia kesästä. Grillimestarikin toki näillä raaka-aineilla taikoo kesäaterian pöytään. Tosi hyvää, tätä tehdään taatusti toistekkin!

Tämä ateria maistuu mukavan välimerelliseltä.
Tämä ateria maistuu mukavan välimerelliseltä.

Raaka-aineet ateriaan:

Mainos
Mainos päättyy

4 kpl maustamattomia broilerin koipireisiä (3,00 €)

5 sipulia (1,00 €)

Kurkumaa

Paprikaa

Currya

Mustapippuria

Suolaa

Mainos
Mainos päättyy

Vettä

Muutamia oliiveja

2 sitruunaa (0,50 €)

Öljyä

Uunikasviksiksi voi ostaa lopuilla rahoilla esimerkiksi paprikaa, porkkanaa ja tomaatteja (2,50 €)

Kauden vihannekset alkavat olla kypsiä poimittaviksi.
Kauden vihannekset alkavat olla kypsiä poimittaviksi.

Tee broilerin koivet kasviksineen näin:

Mainos
Mainos päättyy

Mausta koivet ja laita ne pataan sipulipedin päälle. Nakkaa sekaan oliiveja, sitruunaa viipaleina ja kupponen vettä. Hauduta pataa uunin 200 asteessa 2,5 tuntia. Tunnin verran rinnalla kypsyy uunivuoallinen kasviksia; paprikoita, porkkanaa, sipuleita, tomaatteja ja öljyä.

Hinta yhteensä 7,00 €.

Herkullista kesää!

Mainos
Mainos päättyy
Ladataan
Edullista makumatkailua – katso Saariston Martan resepti