fbq
Malla

Tytöt 18 -sarjan kaltoinkohdeltu Malla rakastui raakaan murhaajaan: mies sahasi 48-vuotiaan äidin käden irti ja meni uhrin lapsen luo yöksi

Juttu ei sovellu herkkähermoisille.

Tytöt 18 -sarjasta tuttu Malla haaveilee häistään. Hän on jo sovitellut hääpukua sekä käynyt ortodoksipapin puheilla, sillä poikaystävä on ortodoksi.

Ohjelmassa käy ilmi, että Malla on tutustunut poikaystäväänsä sairaalan psykiatrisella osastolla. Lisäksi Malla kertoo saaneensa palautetta poikaystävänsä teoista, mutta muiden mielipiteet eivät vaikuta hänen rakkaudentunteisiinsa.

Ylen Linna-sarjan Mirella Flink huijasi vanhuksilta lähes 200 000 euroa – ryösti myös 17-vuotiaan nuorukaisen

– Hän on rakas poikaystäväni. Kaikki mitä minulla on, Malla kertoo ohjelmassa.

Seiska tavoitti ohjelmassa esiintyneen ortodoksipapin, joka ei kuitenkaan halunnut kommentoida esiintymistään millään tavalla.

Seiskan selvitys paljasti, että Mallan poikaystävä raaka murhaaja.

Mies murhasi Viitasaarella 48-vuotiaan naisen, koska hänen ”päässään napsahti”. Uhri oli kuuden lapsen äiti, ja murhaaja oli naisen yhden lapsen kaveri.

Kohusarja ongelmanuorista: 17-vuotias Malla haluaa naimisiin murhaajan kanssa - kamppailee huumekoukun ja raiskaustraumojen kanssa

Mallan poikaystävä puukotti kaverinsa äitiä noin 200 kertaa. Ensimmäisten sadan iskun aikana uhri oli elossa.

Lisäksi poikaystävä sahasi naisen oikean käden irti ranteen yläpuolelta.

Murhaaja laittoi käden kassiin ja meni ystävänsä, juuri murhatun naisen lapsen luo yöksi.

Ystävä tarjosi tietämättään äitinsä murhaajalle yösijan, sillä tällä ei ollut muutakaan asuinpaikkaa.

Mallan poikaystävä oli myös julmasti kiduttamalla tappanut uhrin koiran. Muun muassa koiran kirsu oli halkaistu. Murhaaja oli videoinut tekonsa ja lähettänyt videon silloiselle tyttöystävälleen.

Seuraavana päivänä mies matkusti Ouluun, jossa hän heitti käden Raksilan Citymarketin edustalla roskiin.

Samana päivänä murhaajan ystävä löysi äitinsä mattoon käärittynä ja koiran yläkerrasta kuolleena.

Koiran taposta murhaaja muistaa vain sen, että se haukkui yläkerrassa.

Syyttäjä vaati rangaistusta murhasta, törkeästä varkaudesta, törkeästä eläinsuojelurikoksesta sekä hautarauhan rikkomisesta.

Käräjäoikeuden mukaan mies syyllistyi kaikkiin syytekohtiin. Raskaista rikoksista huolimatta hänet jätettiin rankaisematta, sillä mielentilatutkimus kertoi hänen olleen karmivat tekonsa tehdessään syyntakeeton.Vankilan sijaan nuorimies passitettiin tahdosta riippumattomaan psykiatriseen sairaalahoitoon. Hoitopaikaksi määrättiin Niuvanniemen sairaala.