fbq
Temptation Island Suomi Jani

TIS-Jania syytetään kahdesta rikoksesta - tänään käräjillä: tästä on kyse

Temptation Island Suomen kymmenenneltä tuotantokaudelta tutun Jani Virtasen, 19, syytteitä käsitellään tänään torstaina (19.5.) Varsinais-Suomen käräjäoikeudessa.

Seiska paljasti marraskuussa, että Virtasta syytetään laittomasta uhkauksesta nuorena henkilönä sekä lievästä pahoinpitelystä nuorena henkilönä. Syytteitä käsitellään saman diaarinumeron alla, eli ne liittyvät toisiinsa. 

Temptation Island Suomi -osallistujaa syytetään törkeästä raiskauksesta

Käräjäoikeuden mukaan syytteiden teot sijoittuvat elokuulle 2020. Asia tuli vireille vuotta myöhemmin.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
Temptation island suomi Jani ja Siiri
Jani Virtanen osallistui Temppareihin silloisen tyttöystävänsä Siirin kanssa. He erosivat viimeisellä iltanuotiolla. 

Seiska selvitti Temppareiden 10. kauden osallistujien rikostaustoja viime vuonna. Silloin selvisi, että peräti viidellä miespuolisella osallistujalla oli joko vireillä olevia syytteitä tai aiempia tuomioita. 

Marlon Secomandilla, 22, on vireillä olevat syytteet törkeästä raiskauksesta sekä törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Lisäksi hänellä on neljä aiempaa rikostuomiota. 

Kohu oli liikaa – seksuaalirikoksista syytetty TIS-Marlon jättäytyi kohusarjan lehdistötilaisuudesta

Jere Vainiota, 22, syytetään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta sekä petoksesta. Hänellä on lisäksi aiempia rikostuomioita.

Aiheesta lisää: Jälleen uusi rötöspaljastus Temptation Islandissa: TIS-Jerellä useita tuomioita, kaksi tuoretta syytettä

Jami Majasella, 27, on huomattava rikostausta. Majasen kontolla on ainakin huumausainerikos, rattijuopumus, pahoinpitely ja ryöstön yritys. Majasta epäillään tällä hetkellä törkeästä huumausainerikoksesta.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
Temptation island suomi 10 kausi sinkkumiehet
Sinkkumiesten rikostaustat nousivat otsikoihin jo ennen ohjelman alkua.

TIS-Jamin hurja rikostausta paljastui - huumausainerikos, rattijuopumuksia ja törkeä pahoinpitely: "Se on minun taakse jäänyttä elämääni"

Myös Kalle Hytösellä, 22, on kaksi rikostuomiota.