fbq
Jenna Tossavainen

Tapon yrityksestä epäilty sometähti Jenna Tossavainen: Se oli itsepuolustusta

Seiskan vuoden 2014 tähtityttönä julkisuuteen noussutta Jenna Tossavaista, 26, epäillään tapon yrityksestä. Epäilty teko on tapahtunut Helsingissä maaliskuussa.

Poliisi oli saanut ilmoituksen tappelusta yksityisasunnossa, ja partio lähetettiin paikalle.

Paikalla pitkää iltaa istuneiden välillä oli syntynyt riitatilanne, ja siinä yhteydessä Jennan epäillään puukottaneen 30-vuotiasta miestä useita kertoja ylävartaloon.

Suomalaista sometähteä epäillään tapon yrityksestä – mallikaunotar rajussa välikohtauksessa

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
Jenna kiistää rikosepäilyn ja vetoaa itsepuolustukseen. – Asunnossani ollut mies raivostui minulle, ja hän myös uhkaili poikaystävääni sekä kissaani.
Jenna kiistää rikosepäilyn ja vetoaa itsepuolustukseen. – Asunnossani ollut mies raivostui minulle, ja hän myös uhkaili poikaystävääni sekä kissaani.

Seiska tavoitti mallinakin tunnetun Jennan kommentoimaan rikosepäilyä. Hän kiistää syyllistyneensä rikokseen.

– Se oli oikeasti itsepuolustusta. Tässä on sellainen tilanne, että on sana sanaa vastaan. Tämä asunnossani ollut mies yhtäkkiä raivostui minulle ja rikkoi ikkunan sekä muita esineitä.

Jenna sanoo miehen hakanneen häntä tuolilla ja alkaneen uhkailla hänen poikaystäväänsä sekä ahdistelemaan Jennan kissaa.

– Säikähdin tilanteessa tosi pahasti ja otin käteeni veitsen. Aloin lyödä sillä miestä. Sen jälkeen en muista mitä tapahtui, sillä minulta lähti muisti kokonaan, Jenna kertaa tapahtumia.