fbq
Rikos
11.08.2021 11:46
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan toimitus
Hannu Pikkarainen
Raiskauksesta syytteen saanut Hannu Pikkarainen avautuu somessa seksuaalirikosepäilystään: "Osallisena oli hyvin tuntemani nainen"
Rikos
11.08.2021 11:46
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan toimitus

Seiska uutisoi tänään keskiviikkona, että Martina Aitolehden, 39, miesystävä Hannu Pikkarainen, 37, on saanut syytteen raiskauksesta. Asia vahvistettiin Seiskalle Helsingin syyttäjänvirastosta sekä Helsingin käräjäoikeudesta.

Lue lisää: Syyte raiskauksesta! Martina Aitolehden rakas Hannu Pikkarainen joutuu oikeuteen!

Kihlakunnansyyttäjä Hannes Salovaaran nostama syyte on tullut juuri vireille Helsingin käräjäoikeuteen, mutta sille ei ole vielä määrätty käsittelypäivää.

Seiskan selvityksen mukaan epäilty rikos on tapahtunut Helsingissä 14. kesäkuuta 2020. Asianomistajana on nuori nainen, joka ei ole Seiskan lähteiden mukaan halukas puimaan asiaa julkisuudessa.

Lue taustat Pikkaraisen rikosshokista huomenna ilmestyvästä Seiskasta!

Avautuminen somessa

Hannu Pikkarainen kertoi asiasta keskiviikkona Instagramissa. Pikkarainen tosin puhui päivityksessään laveammin seksuaalirikoksesta, ei raiskauksesta.

- Haluan nyt olla teille avoin ja kertoa omalla suullani rohkeasti ja rehellisesti, että olen joutunut tilanteeseen jossa minua epäillään seksuaalirikoksesta. Tapahtuman ajankohta sijoittuu yli vuoden taakse ja osallisena oli lisäkseni hyvin tuntemani nainen. Näkemyksemme tapahtuneesta ovat erilaiset, Pikkarainen kertoo.

Pikkarainen kertoo, että raiskaussyytteen saaminen on ollut hänelle rankka paikka.

- Asia on edelleen vireillä ja sen kanssa on ollut vaikea elää. Mä en silti anna tän murtaa mua, vaan jatkan elämää, oli oikeuden päätös mikä tahansa. Olen luonteeltani kiltti ihminen enkä todellakaan tekisi kenellekään tällaista. Elämässäni on ollut paljon vastoinkaymisiä ja tiedän selviäväni tästäkin. Onneksi mulla on maailman parhaita ihmisiä lähellä jotka tukee mua tässäkin asiassa. 2021 on ollut mulle hieno vuosi enkä anna tämänkään pilata sitä enkä tulevaisuutta.

- Me kaikki ihmiset kohdataan elämässä erilaisia vastoinkäymisiä ja epäoikeidenmukaisuutta ja haluan myös tällä ulostulolla kannustaa kaikkia jaksamaan niistä yli vaikka kuinka pahalta tuntuisi

Tilaa Seiskan uutiskirje! »