fbq
Rikos
29.09.2020 06:44
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Lehtikuva ja Sami Tirkkonen
Ari-Kyösti Seppo
Poliisit paikalle! Näyttelijä Ari-Kyösti Seppo riehui yöllä – seurauksena putkareissu ja rikostutkinta pahoinpitelystä!
Rikos
29.09.2020 06:44
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Lehtikuva ja Sami Tirkkonen

Seiskan tietojen mukaan näyttelijä Ari-Kyösti Seppo,55, joutui koti-kulmillaan Kuopiossa tapahtuneen riehumisen jälkeen poliisin pahnoille 2.–3. syyskuuta.

– Kyseisen syntymäajan omaava henkilö on ollut poliisilla kiinniotettuna syyskuun alussa Kuopiossa. Häntä epäillään vahingonteosta ja pahoinpitelystä. Molemmat epäilyt ovat lieviä, Kuopion poliisista kerrotaan Seiskalle.

– Tutkinta-ajat ovat tällä hetkellä melkoisen pitkät, mutta esitutkinta etenee omaa vauhtia asianomistajan, epäillyn ja mahdollisten todistajien kuulemisella.

Ari-Kyösti Seppo on näytellyt niin television kuin teatterin puolella. Seppo oli mukana myös suositussa Sorjonen- rikosdraamasarjassa, joka on myyty yli 180 maahan.
Ari-Kyösti Seppo on näytellyt niin television kuin teatterin puolella. Seppo oli mukana myös suositussa Sorjonen- rikosdraamasarjassa, joka on myyty yli 180 maahan.

Lue myös: Suosikkinäyttelijä putkaan! Sorjonen-sarjasta tuttu Ari-Kyösti Seppo epäiltynä pahoinpitelystä!

Riita hälytti poliisit

Seiskan saamien tietojen mukaan poliisihälytyksen syynä olisi näyttelijän riehuminen yksityisasunnossa syyskuun ensimmäisenä keskiviikkona.

Asunnosta oli kuulunut äänekästä melua yörauhan alettua, jonka seurauksena poliisi oli mennyt paikalle.

Tiedossa ei ole, kuka hälytti poliisit, mutta riehaantunut näyttelijä otettiin kiinni paikalta ja toimitettiin selvittelemään asiaa yön yli poliisin huomaan.

Ari-Kyösti Seppo pääsi seuraavana päivänä pois poliisilaitokselta kuulustelujen jälkeen.

Ari-Kyösti Seppo on  Kuopion kaupunginteatterin vakionäyttelijä. Kuva Avioliittosimulaattori-näytelmästä, jossa hän oli mukana viime keväänä.
Ari-Kyösti Seppo on  Kuopion kaupunginteatterin vakionäyttelijä. Kuva Avioliittosimulaattori-näytelmästä, jossa hän oli mukana viime keväänä.

Mukana näytelmässä

Tällä hetkellä Ari-Kyösti Seppo näyttelee Kuopion kaupunginteatterissa juuri ensi-iltansa saaneessa Tämä on ryöstö -näytelmässä.

Ari-Kyösti Seppo esittää siinä Aarne-nimistä ryöstäjää. Television puolelta hänet muistetaan suositusta Ansa ja Oiva -tv-sarjasta, missä hän näytteli sarjan toista päähenkilöä.

Muita tunnettuja rooleja hänellä on ollut Talvisota-elokuvassa sekä nuorena Kalle Päätalona. Viimeksi hänet nähtiin televisiossa rikosdraamassa Sorjonen.

Seiska yritti tavoitella Seppoa kommentoimaan tapausta, mutta näyttelijä ei vastannut soittopyyntöihin.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »